7
TOU
15.00
Akatemia, Regions Cup

KPV Akatemia - Sisu-Pallo  7 - 0

Kippari Hall, Kokkola

Akatemia jatkaa Regions Cupissa

Oskar Ylimäki ja Kur Kurlual pääsivät vaihtoon, kun olivat johdattaneet Akatemian riittävän suurelle karkumatkalle. Kur teki hattutempun ja Oskar yhden ossuman, kun Akatemia voitti kolmosen Sisu-Pallon 7-0 (4-0).

Voitollaan Akatemia jatkaa 32 parhaan joukkoon piirien sarjojen joukkueiden välisessä Cupissa. Seuraava kierros arvotaan 16.5 ja on pelattava 6.4 mennessä.

Lähtökohdat olivat molemmille joukkueille samat. Perjantaina pelattiin sarjapeli ja siitä jatkettiin parin päivän valmistautumisella Regions Cupiin. Sunnuntaina kävi kuitenkin selväksi, että Akatemia oli halukkaampi jatkamaan kilpailussa. Sisu-Pallolla oli jo lähdössä miehistöhuolia ja Kokkolaan joukkue suuntasi 13:lla pelaajalla.

Akatemia otti alusta lähtien pallonhallinnan ja kipparihallin nopea alusta antoi mahdollisuuden nopeaan peliin. Kun maalitili saatiin avattua pelin 18.minuutilla, syntyi osumia tasaiseen tahtiin. Tuo tärkeä avausmaali syntyi Miko Tornikosken hienon pujottelun seurauksena ja seinäjokisten myöhästynyt taklaus vei Mikon jalat alta. Kapteeni Joni Vanhakangas jatkoi Samu Laitisen viime vuoden perinteitä ja onnistui vakuuttavasti rankkarissaan. Samu ei muuten viime vuonna epäonnistunut kertaakaan rankkareissaan.

Jatkossa kärkimies Kur Kurlual teki hattutempun verran maaleja jo ennen taukovihellystä ja tauolle lähdettiin 4-0 tuloksella.

Tauon jälkeen alkoi Akatemian vaihtoruletti. Myös Sisu-Pallo antoi peliaikaa jokaiselle mukaanlähteneelle pelaajalleen tekemällä kaksi vaihtoa.

Oskar Ylimäki, Sampo Rintala ja lähes puolesta kentästä osunut Joona Lindberg täydensivät lopputulokseksi 7-0.

Seuraavaksi jatketaan keskiviikkona, kun nelosen sarjapelissä on vuorossa vierasottelu NoStarsia vastaan. Tuossa pelissä ovat vastakkain keski-iältää sarjan nuorin ja vanhin joukkue.

Tilastot

7 - 0

Sisu-Pallo
(4-0)
18'MaaliVanhakangas Joni
26'VaroitusMalwal Daw
29'MaaliKurlual Kur
38'MaaliKurlual Kur
38'MaalisyöttöRintala Sampo
43'MaaliKurlual Kur
43'MaalisyöttöMalwal Daw
53'MaaliYlimäki Oskar
53'MaalisyöttöLindberg Joona
57'Vaihto ulosYlimäki Oskar
57'Vaihto ulosKurlual Kur
57'Vaihto sisäänLindholm Axel
57'Vaihto sisäänPeuraharju Eetu
62'MaaliRintala Sampo
62'MaaliRintala Sampo
62'MaalisyöttöJokihaara Joni
70'Vaihto ulosMalwal Daw
70'Vaihto ulosPaloneva Lauri
70'Vaihto sisäänOjala Oskari
70'Vaihto sisäänUski Emil
72'MaaliLindberg Joona
72'MaaliLindberg Joona
78'Vaihto ulosTornikoski Miko
78'Vaihto sisäänSkog Robin

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola