Otteluraportti KPV-OPS, 21.10.2017

Kausi nippuun tasurilla

KPV:n avauskokoonpano:

Lelo Lun Koka - Mäki, Kääntä, Mendy, Rauhala - Josimov, Ågren - Hohenthal, Yaroshenko, Savic - Sirbiladze

KPV joutui tyytymään 1-1 tasatulokseen kauden päätösottelussaan Oulun Palloseuraa vastaan.

Isäntäjoukkue oli ottelussa kuskin paikalla lähes koko 90 minuuttisen, oululaisten paras jakso osui toisen puoliajan alkupuolelle.

Maalipaikat kirjattiin ottelussa 11-5 Vihreälle, parhaat paikat aukesivat pirteiden laitureiden Hohenthal ja Savic toimesta. Maalintekoa pääsi vuorollaan yrittämään useampaankin kertaan kolmikko Sirbiladze, Ågren ja Yaroshenko, mutta maalittomassa tasatilanteessa siirryttiin tauolle.

Toisella jaksolla liukas ja raskas kenttä oli tehdä tepposiaan molemmissa päissä, mutta onneksi ottelu ei tänään liukastumisiin ratkennut.

Pelikellon näyttäessä jo 84. minuutia, pääsi Oskari Rounaja nostamaan oululaisten terävän vastahyökkäyksen. Rounajan laukauksen Lelo selvitti, mutta irtopalloon ehti ensimmäisenä nuori vaihtomies Samuel Säily, joka siirsi sinipaidat vierasjohtoon.

Vihreä ei kuitenkaan lannistunut, vaan kolme minuuttia edellisestä iski hyvän pelin pelannut toppari Elmer Kääntä pelin tasoihin sivuvapari jälkeen.

Yliajalla Riku Lelo Lun Koka varmisti vielä tasatuloksen erinomaisella jalkatorjunnallaan.

Kotijoukkueen parhaimmistoa olivat tänään topparit Kääntä ja Matthew Mendy sekä hyvin paikkoja luonut Sasa Savic.

Vierailijan ykkönen oli nuori maalivahti Obinna Akalazu.

Vihreiden Irakli Sirbiladze pelasi tänään viimeisen ottelunsa Pallo-Veikkojen paidassa ja Sibo sai ansaitusti yleisön taputtamaan seisaaltaan miehen tullessa vaihtoon ottelun lopussa.

Näin kausi on paketissa tämän kauden Ykkösessä, KPV sijoittuu sarjassa kolmanneksi.

1 - 1

OPS
(0-0)
87'MaaliKääntä Elmer