Otteluraportti FC Haka-KPV, 14.10.2017

Tasuri Koskilta

KPV avaus:

Lelo Lun Koka - Mäki, Kääntä, Mendy, Rauhala - Yaroshenko, Josimov, Ågren, Savic - Hohenthal, Ahde

Ottelu alkoi KPV:n osalta arkaillen ja Haka pääsi iskemään helpohkon erikoistilannemaalin heti alkuun. Maalin tekijänä kulmapotkusta isäntien Diogo Tomas.

Vihreän muuttunut aloituskokoonpano toi mukanaan pikkuisen epävarmuutta eikä pelaajien yhteistyö ollut aiemman pelin tasolla. Ottelun edetessä peli kuitenki löysi paremmin uomiinsa ja yhteispelikin luisti paremmin. KPV:n avauskokoonpanossa maalipuiden välissä debytoi myös oma kasvatti Riku Lelo Lun Koka.

Jakson puolivälissä Sasa Savic riisti terävästi pallon ja serbi teki mainion esityön Miika Hohenthalin viimeistelemään tasoitusmaaliin.

Mitä pitemmälle peli eteni alkoi myös joukkueen tekemisen taso nousta ja samalla Vihreä pystyi ottamaan pallonhallintaakin enemmän itselleen.

Enempää maaleja ei kuitenkaan Tehtaan kentällä nähty, joten loppulukemiksi kirjattiin 1-1.

-"Varsinkin toinen jakso oli kahden paineettoman joukkueen "syyspeli", jossa mentiin päästä päähän ja molemmille siunaantui muutama puolikas maalipaikka ottelun ratkaisemiseksi", KPV:n valmennuksesta Niko Kalliokoski analysoi peliä.

Paineeton tilanne sarjataulukossa sekä hyvät otteet treenikentällä muokkasivat Vihreän kokoonpanoa.

-"Positiivista oli muutaman nuoren pelaajan otteiden kasvu pelin edetessä ja loppua kohden näyttikin, että olisivat kaverit pelanneet jo useamman pelin tällä tasolla", kehui Kalliokoski nuoria pelaajiaan.

Vielä yksi koitos on Pallo-Veikoilla edessä tämän kauden Ykkösessä, kun lauantaina 21.10. Keskuskentälle saapuu OPS, joka huolimatta nolosta 0-10 kotitappiosta Hongalle, varmisti eilen sarjapaikkansa Ykkösessä.

-"Lauantaina päätetään kausi kotona ja uusia pelikieltoja tai loukkaantumisia ei tullut, joten päästään taas heittään 11 nälkäisintä kehiin ja tavoittelemaan voittoisaa sarjalopetusta", Kalliokoski päättää.

Kauden viimeinen ottelu KPV-OPS lauantaina 21.10. jo klo 15.00.

FC Haka

1 - 1

(1-1)
21'MaaliHohenthal Miika