16
SYY
16.00
Edustus, Ykkönen

KPV - Gnistan  1 - 2

Keskusurheilukenttä, Kokkola

Kipinä vei pisteet, KPV-Gnistan 1-2


Otteluraportti KPV-Gnistan, 16.9.2017

Katkera tappio kotona

KPV:n avaus:

Myllymäki - Mäki, Josimov, Mravec, Rauhala - Yaroshenko, Ågren, Sipilä, Savic - Sirbiladze, Ahde

Tehottomuus maalipaikoissa koitui toistamiseen Vihreän turmioksi kotinurmella. Varsinkin avausjaksolla isännillä oli useampikin vaarallinen tilanne, mutta vain kerran pallo saatiin Gnistanin verkkoon.

Aki Sipilä riisti hyvin pallon keskialueella vajaan 40 minuutin kohdalla, ja jatkoi laitaan Teemu Mäelle, jonka tarkka keskitys löysi Irakli Sirbiladzen. Sirbi puski etukulmaa kohden ja vierailijan maalivahti Alessandro Marzuoli liiukasteli pallon helpohkosti verkkoon.

Mutta montaa minuuttia ei johto kestänyt, kun juuri ennen taukoa KPV:n alakerta kikkaili pallon Zakaria Kibonalle, joka ohitti Joonas Myllymäen ja tasoitti halvalla ottelun yhteen yhteen.

Jotenkin Kipinän pukukoppimaalin lamaannutti Pallo-Veikkoja, ja toisen jakson pelaaminen meni väkisin yrittämisen puolelle.

Pallo ei uponnut paikoista sisään millään, ja kylmimmän suihkun Vihreän niskaan tarjoili Aleksander Akbar, joka purjehti läpiajoon KPV hätäisen hyökkäyspään rajaheiton jälkeen. Varma viimeistely ja pisteet karkasivat sarjapaikkansa puolesta taistelevien oulunkyläläisten matkaan.

-"Virheitä tulee, mutta tänään me tehtiin karmeita valintoja. Tasoitusmaali ei niinkään itsessään ollut paha, mutta se miten se vaikutti joukkueen esitykseen oli pettymys", tiivisti KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

Näin KPV:lle kauden toinen kotitappio, ja karsintapaikka karkasi jo viiden pisteen päähän, kun neljä kierrosta on pelaamatta.

Seuraavaksi Vihreä kohtaa vieraskentällä AC Oulun ensi viikon perjantaina 22.9. klo 18.30.


Tilastot

1 - 2

Gnistan
(1-1)
39'MaaliSirbiladze Irakli

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola