30
KES
19.22
Edustus, Ykkönen

TPS - KPV   0 - 0

Veritas Stadion, Turku

Maaliton tasapeli Turusta

Otteluraportti TPS-KPV 30.6.2017

Vieraspiste maalittomalla

KPV nappasi vieraspisteen Turusta, kun se vieraili paikallisen Palloseuran 95 -vuotis juhlaottelussa.

Ottelun avausjaksolla molemmat joukkueet saivat pari maalipaikkaa, isännät lähinnä Jani Virtasen vaarallisista vapaapotkuista ja vierailija nopeista vastahyökkäyksistä. puoliajan lähestyessä TPS sai enemmän otetta pelistä ja pystyi painamaan peliä Vihreän päätyyn.

Toisella jaksolla isäntäjoukkue liikutti palloa nopeasti ja KPV oli pienissä vaikeuksissa. Tunnin kohdalla turkulaisille avautui useampikin avopaikka, mutta maalia eivät raitapaidat onnistuneet iskemään. Lähimpänä maalintekoa oli kolmikko Oskari Jakonen, Mikko Hyyrynen sekä Niklas Blomqvist, jonka kikkailun jälkeisen yrityksen Timo Rauhala putsasi maaliviivan tuntumasta.

Yliajan puolella molemmille avautui vielä hyvät paikat napata täysi pistepotti. Ensin Ilari Mettälä oli päästä ohjaamaan Jakosen syötöstä ja ottelun viimeisessä tilanteessa Henri Myntti pääsi puskemaan, mutta ei aivan kunnolla osunut palloon ja pusku ohi maalin.

Näin lähes 3500 päinen yleisö joutui tyytymään maalittomaan tasatulokseen.

Isoin jobinposti KPV:n kannalta oli keskikentän avainpelaaja Michal Mravecin saama varoitus, mikä merkitsi samalla korttitilin täyttymistä ja sitä, että slovakki on sivussa tulevan lauantain kärkiottelusta Honkaa vastaan.

Kaiken kaikkiaan kehnompi peli Vihreältä, mutta arvokas vieraspiste yhdeltä sarjan kärkijoukkueelta on kuitenkin tyydyttävä saavutus.

Seuraavaksi Pallo-Veikot pelaavat kotikentällä lauantaina 8.7., klo 17.00, kun vastaan saapuu tasapistein sarjan kärjessä majaileva Honka.

Tilastot
TPS

0 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola