Värikäs ottelu, väkevä voitto

KPV avaus:

Myllymäki- Mäki, Josimov, Shevchenko, Rauhala- Ågren, Mravec- Tshibasu, Hasanzada, Savic- Sirbiladze

Avausjaksolta ei väriä puuttunut. Vartti pelattuna ja KPV johti jo 3-0!

Ensin Timo Rauhala heitti nopean ja pitkän rajaheiton hyvin pystyy juosseelle Aram Hasanzadalle. Muutama nätti syöttö ja pallo keskityksestä jälleen Hasanzadalle, joka jatkoi keskelle ja Sasa Savic ampui varmasti maalin kattoon 1-0.

12.minuutilla Teemu Mäen kulma löysi aivan vapaaksi jääneen Milos Josimovin, joka puski Vihreän kahden maalin johtoon.

Ja vain pari minuuttia tästä, ja sama mies puski tällä kertaa Michal Mravecin kulmasta numeroiksi jo 3-0.

Ottelun hieman haparoiden tuominnut erituomarikolmikko pui hetkisen tilannetta, mutta totesi sitten pallon ylittäneen maaliviivan.

Vielä ennen 20 minuutin täyttymystä OPS ehti vaihtamaan maalivahtiaan ja pariakin vihreäpaitaa piti paikkailla oululaisten turhautuneiden taklausten jäljiltä.

Kun pelikellossa oli vajaa puolituntia, niin OPS terävä kärkimies Thiago Trindade pelattiin hienolla syötöllä puolittain läpi. Kömpelö kaatuminen boksissa ja sama mies pääsi ampumaan kevyehkösti tuomittua rankkaria. Varma sijoitus alakulmaan ja OPS kavensi 3-1.

Kavennusmaalista OPS sai lisää virtaa ja vastaavasti Vihreä pelasi hieman löysästi, ja vapaaksi unohtunut Trindade pääsi iskemään rajaheiton jälkeisestä paluupallosta lukemiksi jo 3-2, kun ottelu oli vanhentunut 37 minuuttia.

Mutta pari minuuttia ennen taukoa Washilly Thsibasu ampui tyylikkäästi Pallo-Veikot jo 4-2 johtoon juuri ennen taukoa. Maaliin erinomaisen esityön teki Tinke Rauhala.

KPV:n "pukukoppimaali" tuntui ratkaisevan pelin, sillä toisella jaksolla OPS ei juurikaan huippupaikoille päässyt. Pahimmat hätyyttelyt hoiti hyvin viimeisenä lukkona torjunut Joonas Myllymäki.

Vihreä jäädytti hyvin peliä eikä jälkimmäisellä 45 minuuttisella juuri merkintöjä kirjoihin kertynyt.

Toiselta jaksolta mainittakoon Tinke Rauhalan pahan näköinen loukkaantuminen, josta toivon mukaan selvittiin säikähdyksellä, Irakli Sirbiladzen viheltämättä jäänyt selvä kaataminen boksissa sekä sinipaitaisten laitapelaaja Oskari Rounajan väkevä pelaaminen oikealla laidalla.

Rounaja hoiti myös miehekkäästi vierasjoukkueen osuuden ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, johon OPS valmentaja/manageri jätti vähemmän miehekkäästi saapumatta.

Voitto luonnollisesti maistui Vihreän kopissa.

-"Loistava startti, jonka jälkeen turhaan alettiin vähän säästeleen askelia ja reakoitiin viiveellä tilanteisiin. Washin 4-2 maali juuri ennen taukoa sitten tappoi pelin ja toinen jakso pelattiin kypsästi pois", tiivisti KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski.

-"Tänään peli kyllä voitettiin pitkälle keskialueella, jossa parivaljakko Mravec-Ågren oli vahvalla pelipäällä. Siihen päälle muutama onnistunut erikoistilanne sekä Washin loistava volleymaali, niin tästä on hyvä jatkaa kohti derbyä", Kalliokoski myhäili.

Useampikin Vihreäpaita sai ottelussa sukille ja huoltaja Hautamäkikin sai juosta useampaan kertaan kentälle.

-"Toivottavasti tänään kolhuja saaneista mahdollisimman moni saadaan torstaiksi mukaan", päätti Kalliokoski.

KPV:lle siis täydet kolme pistettä ja Vihreä hengittää pisteen päässä sarjakärki Hongan perään.

Ja jo ensi torstaina jatketaan, ja silloin vuorossa odotettu kauden ensimmäinen RantaDerby! KPV-JARO to 22.6. klo 18.30 Keskuskentällä!

4 - 2

OPS
(4-2)
8'MaaliSavic Sasa
12'MaaliJosimov Milos
15'MaaliJosimov Milos
43'MaaliTshibasu Washilly