10
KES
17.00
Edustus, Ykkönen

FC Haka - KPV   1 - 0

Vkoski Tehtaan kenttä

Avaustappio...Haka-KPV 1-0

Otteluraportti FC Haka-KPV, 10.6.2017

Ensimmäinen tappio


Avaus: Myllymäki - Mäki, Myntti, Shevchenko, Mendy - Josimov, Mravec - Hasanzada, Tshibasu, Savic - Sirbiladze

Tänään ei Vihreän peli lähtenyt käyntiin oikein missään vaiheessa. Isäntäjoukkue FC Haka oli vauhdikkaampi ja piti ottelun ohjakset käsissään. KPV ei pystynyt juuri vaaranpaikkoja luomaan, Haka sen sijaan hätyytteli Vihreän maaliviivaa pariinkin otteeseen avausjaksolla.

Liukas kärkimies Kalle Multanen oli odotetun vaarallinen ja mies iskikin pallon maaliin kulmapotkusta ottelun 55.minuutilla. Multasen kauden seitsemäs osuma jäi ottelun ainokaiseksi, joten Vihreä jäi ensimmäisen kerran tällä kaudella pisteittä.

-"Haka oli tänään aktiivisempi. Js iski meidän omilla aseilla. Ja se Multanen, oli nonstoptable tänään", niputti ottelun Vihreän valmentaja Jarmo Korhonen.

Kauaa ei onneksi tarvitse laakereilla levätä, sillä ensi viikolla mennään jo kahdesti! Ensin keskiviikkona uusitaan ensimmäisen kierroksen peruttu ottelu GrIFK:ta vastaan Kauniaisissa, ja lauantaina 17.6. Kokkolan Keskuskentälle vieraaksi saapuu yllätysvalmis OPS. Ja ottelusuman huipentaa torstaina 22.6. pelattava kauden ensimmäinen RantaDerby KPV-FF Jaro!

Tilastot
FC Haka

1 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola