Myllymäki - Josimov, Myntti, Shevchenko, Rauhala - Ågren, Mravec - Tshibasu, Hasanzada, Savic - Schwalenstöcker.

KPV pääsi avaamaan kautensa Keskuskentällä autinkoisessa, mutta viileässä säässä.

Ottelun alku oli hieman sekavaa peliä puolin ja toisin.

Vajaa puoli tuntia oli kellossa kun Etchu Tabe karkasi hyvän pystysyötön turvin yksin läpi ja Joonas Myllymäki joutui kaatamaa kärkimiehen. Pallo pilkulle ja Myllylle nykysääntöjen mukaisesti varoitus.

Rankkarin ampui kovaa alakulmaan vieraiden Felix de Bona, ja näin EIF 0-1 vierasjohtoon.

Ottelun edetessä Vihreä sai peliä paremmin haltuunsa ja kapteeni Henri Myntti kavensi ansaitusti kulmapotkusta muutamaa minuuttia ennen taukoa.

Avauspuolikkalla nousi myös varoitus Timo Rauhalalle, ja näin Tinke on sivussa seuraavasta Haka -ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi.

Tauolle mentiin siis 1-1 tasalukemista.

Toiselle jaksolle KPV vaihtoi kärkeen flunssasta toipuneen Irakli Sirbiladzen. Sirbi toikin kaksinkamppailuvoimaa hyökkäykseen ja KPV sai luotua useammankin paikan vieraiden maalille.

Uurastus palkittiin pelin 75. minuutilla, kun kentän parhaaksi valittu Washilly Tshibasu nousi omiin korkeuksiinsa ja puski vastuttamattomasti takakulmaan Vihreän johtomaalin.

Washin maali jäi myös ottelun viimeiseksi, ja näin Pallo-Veikot jatkaa tappiottomana 2-1 voitolla.

Vajaa viikko lepoa ja sen jälkeen on jälleen kova ottelusuma edessä. 12 päivän sisään KPV pelaa neljä ottelua. Ensin kohdataan FC Haka ja GrIFK vieraskentällä ja lauantaina 17.6. Kokkolaan saapuu OPS ja heti perään torstaina. 22.6. on luvassa kauden ensimmäinen Ranta Derby, kun FF Jaro Kokkolaan.

2 - 1

EIF
(1-1)
43'MaaliMyntti Henri
75'MaaliTshibasu Washilly