Makoisa voitto Oulusta, ACO-KPV 1-2

Otteluraportti AC Oulu-KPV, 29.5.2017

Makeat pinnat Oulusta

KPV onnistui nappaamaan täyden pistepotin Oulusta hieman vajaamiehisenäkin. Vihreiden molemmista maaleista vastasi Miro Schwlenstöcker.

Ensimmäisen jakson joukkueet tahkosivat epätasaisella kentällä pääasiassa keskialueella taistellen. Hidas tempo sopi hyvin varsinkin sairastumisten ja loukkaantumisten veroittamalle vierasjoukkueelle, joka pelaisi 9 päivän sisään jo kolmannen ottelunsa. Suuria merkintöjä aikakirjoihin ei avausjaksolta kertynyt, isäntien kannalta ikävää oli Markus Heikkisen loukkaantuminen ja joutuminen vaihtoon jo ennen puolen tunnin täyttymistä.

Toisella jaksolla peliin tuli vähän vauhtia ja ottelun maalihanat pääsi avaamaan Pallo-Veikkojen kärkimies Miro Schwalenstöcker. Väkevä ajo takatolpalle erikoistilanteesta ottelun 53.minuutilla ja jatko kulmapotkusta maaliin, näin vieraat 0-1 vierasjohtoon.

Ja vain kolme minuutia edellisestä, niin sama mies iski jo kauden kolmannen osumansa. Hienon esityön maaliin tarjoili paluun kentille tehnyt Aram Hasanzada, joka löysi hienolla keskityksella Miron ja tämä puski ohi Johannes Wentinin tilanteeksi 0-2.

Laivastonsinisten otteisiin hiipi turhautuminen ja keskikentän Jair torppasi rumasti jalkapohjalla KPV:n Timo Rauhalan ja sai suoran punaisen kortin, kun pelikellossa oli reilu tunti täynnä.

ACO hiipi alovoimalla kuitenkin maalinpäähän Titi Essomban päästyä ampumaan Vihreän puolustuksen keskeltä 1-2 kavennuksen.

Hulppeat kuusi ja puoli minuuttia yliaikaa ei kuitenkaan peliä enää kääntänyt vaan Vihreä jatkaa tappioitta ja nousi sarjssa toiseksi.

Pisteen tyydyttivät Vihreän leirissä.

-"Vaikeat lähtökohdat otteluun, kun viikonloppu reenattiin kymmenen pelaajan voimin usean flunssatapauksen takia. Saatiin kuitenkin muutama takaisin tähän peliin ja jokainen teki töitä tuloksen eteen valtavan määrän", taustoitti KPV:n valmennuksesta Niko Kalliokoski.

-"Noudatettiin pelisuunnitelmaa hyvin ja oltiin maalien edustoilla tehokkaita. Lopussa muutamilla alkoi sairastelu viedä voimia ja liike väheni mutta kaikki jätettiin kentälle ja sitä kautta saatiin hyvä tulos", Kalliokoski kiitteli.

Seuraavaksi Vihreä kohtaa Eif:n jo tulevana lauantaina.

-"Nyt aletaan valmistautua Eif-peliin ja paluuseen Keskuskentälle, toivottavasti saadaan vielä viikolla muutama potilas takaisin riveihin", Kalliokoski päättää.

-"80 min hyvin organisoidusti ja sitten perushärdelli loppuun. Ansaitut pisteet", kuului toisen valmentaja Jarmo Korhosen tiivistys ottelusta.

Seuraavana siis KPV-Eif lauantaina 3.6. klo 17.00.

AC Oulu

1 - 2

(0-0)
53'MaaliSchwalenstöcker Miro
56'MaaliSchwalenstöcker Miro