21
TOU
18.30
Edustus, Ykkönen

KPV - GrIFK  1 - 0

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Myntin maalilla pisteet, KPV-GrIFK 1-0

Otteluraportti KPV-GrIFK, 21.5.2017

Arvokkaat pisteet Myntin maalilla

KPV kaatoi GrIFK:n kohtuullisen lämpimässä kevätsäässä maalein 1-0. Ratkaisuosuman iski vajaan puolen tunnin pelin jälkeen rangaistuspotkusta Henri Myntti. Pallo vietiin oikeutetusti pilkulle vieraiden Valmir Seferin kaadettua Irakli Sirbiladzen boksissa.

Montaa kertaa valkoisessa paidassa esiintynyt vierailija ei päässyt kotijoukkueen maalia hätyyttämään, ottelu pysyi pitkälti Vihreän komennossa. Sekä Sirbiladze että Myntti pääsivät useammankin erikoistilanteen myötä maalipaikoille, mutta reppu ei tänään kertaa enempää heilunut.

Granin takaa-ajo hyytyi pahemman kerran reilu vartti ennen ottelun loppua, kun puolustaja Toni Takamäki liukui rumasti keskialueella Matthew Mendyä jaloille ja sai ansaitusti suoran punaisen kortin.

Kovasti taistellut GrIFK jäi tänään pisteittä, vieraiden parhaimmistoa oli joukkueen parhaana palkittu nuori puolustaja Saikou Ceesay. Vihreistä pirteimpiä olivat kotijoukkueen parhaana toistamiseen palkittu Timo Rauhala sekä laituri Washilly Tshibasu.

KPV:n kapteenistoon kuuluva Aki Sipilä oli vielä tänään sivussa ja katseli ottelua kuvaustornista käsin kommentaattorin roolissa.

-”No kyllä se meidän peliltä näytti alusta lähtien. Ei tarvinut tänään jännittää oikeastaan ollenkaan.Viimeistely jos ois ollut parempaa, niin ois voinut olla nätimmätkin lukemat. Rutiinilla kolme tököä lisää sarjataulukkoon, ja keskiviikkona otetaan saman verran lisää!”, summasi Silppuri Vihreän otteita.

Myös valmennukselle pisteet kelpasivat.

-”Aloitettiin peli hyvin ja saatiin syöttöpeli rullaamaan ihan mukavasti. Pikkuisen puuttui kuitenkin pelin sisällä kurinalaisuutta, sekä sitä viimeistä paloa tappaa peli aikaisemmin.Luotiin tarvittava määrä maalipaikkoja sinetöidä ottelu jo aiemmin mutta toivottavasti tehokkuus tulee seuraavissa peleissä sitten, analysoi Vihreän valmennuksesta Niko Kalliokoski.

-”Kauden ensimmäinen nollapeli lämmittää mieltä ja muutenkin pystyttiin puolustamaan jämäkästi ja pidettiin Mylly aika lailla työttömänä. Kolmella pisteellä on kuitenkin hyvä aloittaa härkäviikko ja siirtää katseet jo keskiviikon Gnistan peliin” Kalliokoski päättää.

Myös Jarmo Korhonen otti pisteet tyytyväisenä vastaan.

-"Grani on sitkeä ja vaikeasti taivutettavissa oleva joukkue, niin kuin se jo myös tällä kaudella on ehtinyt osoittaa. Olemme todella tyytyväisiä 3 pisteeseen", Korhonen summaa.

-"Aloitimme väkevästi ja syöttöpeli rullasi kohtuu hyvin. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä malttamattomampia olimme ja hukkasimme keskittymisen. Siitä huolimatta pystyimme luomaan riittävästi paikkoja tappaa peli, mutta 1-0 jäi taululle. 3 pojoa ja nolla omissa lämmittää kuten kelikin”, niputti Jamo pelin pakettiin.

KPV siis jatkaa otteluitaan heti tulevana keskiviikkona, jolloin kauden viimeisessä Santahaan ottelussa vastaan tulee Gnistan Helsingistä. Tuokin ottelu aloitetaan ennakkostudioilla Oluthuone Huismannissa klo 16.30 alkaen!

Tilastot

1 - 0

GrIFK
(1-0)
27'MaaliMyntti Henri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola