B-tytöt, B-Tytöt Ykkönen

KPV - SeMi  2 - 1

Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola

KPV:lle arvokas voitto

KPV:n B-tytöt ottivat maanantaina arvokkaan voiton B-tyttöjen Ykkösessä. Kautensa takellellen aloittanut SeMi on saanut pelinsä rullaamaan ja saapui Kokkolaan kolmen tappiottoman ottelun putkessa. Seinäjokisten yhdistelmä voitti viime peleissään vaasalaisjoukkueet ja pelasi tasan kärkijoukkueisiin lukeutuvan TP-47:n kanssa.

KPV puolestaan havitteli sarjan kärkisijoja ja sai lopulta 2-1 voitollaan palkinnoksi sarjan kärkipaikan, tosin ottelun enemmän pelanneena kuin Haukipudas. Vielä kaksi voittoa ja syyskierrokselle olisi luvassa lähtöpisteitä.

KPV sai otteluun loistostartin. Fanny Huuhka pääsi laukomaan rankkaria jo kymmenen peliminuutin kohdalla. Vaikka laukaus oli hiljainen, oli se tarkka eikä SeMin veskari ennättänyt eteen. SeMi tuli tasoihin avausjakson viimeisellä minuutilla. Toinenkin jakso sujui tasaisissa merkeissä. SeMillä oli ensiksi paikka ratkaisuun, kun sinipaita pääsi läpiajoon viisi minuuttia ennen loppua. KPV:n veskari Anna Kettunen teki hyvällä vastaantulollaan Game saver -torjunnan ja tilanne pysyi tasoissa. Jakson viimeisellä lisäaikaminuutilla sitten KPV:n Fanny Weizmann tykitti komeasti 25 metristä riman alle ja KPV sai juhlia täyttä pottia.

KPV:lla oli vielä kevätkierroksella ottelut VIFK2:a ja RoPS:a vastaan. Tuo RoPS-kotiottelu pelataan jo 4.7 Ykspihlajassa.

Fanny Huuhka hallitsi jälleen tilanteita keskikentän keskustassa ja pääsi ampumaan rankkarista KPV:n avausmaalin.

KPV:lla oli avausjaksolla useita hyviä ja vaarallisia kulmapotkuja, joista syntyi tukku vaaratilanteita - mutta ei maalia.

KPV:n puolustus pysyi tiiviinä ja tarvittaessa kaveria autettiin puolustuslinjan pitämisessä

Olivia Wikström pelasi hyvän pelin topparina. Sadekeli ja liukas kenttä toivat omat haasteensa, mutta vastustaja pysyi kurissa.

Anna Kettunen teki pelin lopussa todellisen Game saverin. Annan vahvuuksiin kuuluu jalalla pelaaminen ja hyvät vastaatulot.

2 - 1

SeMi
(1-1)
11'MaaliHuuhka Fanny
82'MaaliWeizmann Fanny