B-tytöt, B-tytöt SM-karsinta

Härmä YJ - KPV KPV   11 - 1

Pulleri tekonurmi

B-tytöille kylmää kyytiä Hämeenlinnassa!

KPV:n b-tytöt aloittivat SM-karsintapelit lauantai-iltana Hämeenlinnassa Härmän vieraana. Ottelu pelattiin Pullerin ulkotekonurmella ja kun kyseessä oli tammikuun lopun ulkoilmapeli niin ois voinut kuvitella sään olevan kylmä, mutta sää oli ajankohtaan nähden lämmin. Loppunumeroiden suhteen taas Härmä tarjosi KPV:n b-tytöille kylmää kyytiä.

Ottelun ensimmäisellä kymmenellä minuutilla Härmä siirtyi 2-0 johtoon Anni Konttisen kahdella maalilla. Puolen tunnin kohdalla kotijoukkueen Jenni Kantanen lisää kotijoukkueen johdoksi jo 3-0. Ottelun 34 minuutilla vieraiden Hilma Lehtola kaventaa taukonumeroiksi 3-1 mikä loi vierailijoille vielä toivoa tulla peliin mukaan.

Toisella jaksolla kentällä nähtiin sitten vai yksi joukkue kotijoukkue Härmän tehdessä kaikkiaan kahdeksan maalia. Emmi Mäkinen 45 min, Anni Konttinen 46,52,55 min, Jenni Kantanen 59 min, Vilma Mahlio 60 min ,Jenni Kantanen 67 min ja Saija Virtanen 79 min tekivät Härmän maalit toisella puoliajalla.

Ottelu jätti KPV b-tytöille runsaasti kysymyksiä ilmaan. Tähän saadaan vastaus kun B-tyttöjen karsinta pelit jatkuvat lauantaina 4.2 ajankohtaan nähden tutummassa ympäristössä kun Kippari halliin klo 14.15 saapuu vieraaksi HauPa Haukiputaalta.

Härmä YJ

11 - 1

(3-1)
29'Vaihto ulosTiensuu Taru
29'Vaihto sisäänRintala Senja
33'MaaliLehtola Hilma
34'Vaihto ulosKulla Mea
34'Vaihto sisäänSeppälä Sofia
48'Vaihto ulosLehojärvi Emmi
48'Vaihto sisäänPerkiö Mette
60'Vaihto ulosWeizmann Fanny
60'Vaihto sisäänTräsk Jannika
75'Vaihto ulosHonkala Senja
75'Vaihto ulosSeppälä Sofia
75'Vaihto sisäänVähätiitto Laura
75'Vaihto sisäänSaksa Mikaela