Edustus, Miesten Ykkönen

FC HAKA - KPV KPV   3 - 2

Vkoski Tehtaan kenttä

Katkeraa kalkkia Valkeakoskella

Ottelun avausjakso ei hienouksia tarjonnut, eikä kumpikaan joukkue maalipaikoilla herkutellut. Kertaalleen pallo maaliin saatiin, maalintekijänä kulmapotkusta vierasjoukkueen Matthew Mendy. Näin tauolle mentiin KPV:n 0-1 vierasjohdossa.

Toisella jaksolla Hakan liukas SJK-laina Elias Ahde tasoitti, mutta vain reilut viisi minuuttia myöhemmin Vihreiden Mendy iski illan toisellaan KPV:n jälleen johtoon.

Mutta jälleen oli karvasta kalkkia luvassa Pallo-Veikoille viimeisen vitosen aikana. Ensin Topi Järvi tasoitti ja vain pari minuuttia tästä, pelikellon näyttäessä jo täyttä 90minuuttia, pääsi Ahde ensimmäisenä irtopalloon ja iski Hakalle voittomaalin.

Näin siis KPV kotimatkalle ilman pisteitä ja Haka nousi kolmen lisäpisteensä sarjassa kuudenneksi, heti KPV:n perään.

"Joukkueen taisteluilme oli hyvä ja harjoituksissa haetut jutut toimi 70 minuttia mutta lopussa etäisyydet venähti ja haka pääsi siirtään painetta meidän maalille. Nyt koetellaan kun kahdesti viikon sisään vastustaja ratkaisee viimesen 5 minuutin aikana ottelun. Taistelu jatkuu ja ens viikon aikana hiotaan peliä lisää ja isketään entistä kovempaa TPS:n kimppuun", tiivisti valmentaja Niko Kalliokoski.

KPV matkustaa siis tulevana lauantaina Turkuun ja kohtaa klo 16.00 paikallisen Palloseuran Paavo Nurmen Stadionilla.

FC HAKA

3 - 2

(0-1)
11'MaaliMendy Matthew
73'MaaliMendy Matthew