B-pojat, B ykkönen

HauPa - KPV   3 - 0

Länsituuli TN

Ei pisteitä Haukiputaalta

Aurinkoisessa ja varsin lämpimässä säässä Äitienpäivänä pelattu ottelu ei tuonut KPV:n B-pojille lisäpisteitä. Ottelun alussa KPV:n poikien jalat olivat jääneet bussiin ja vastustaja pääsi vyöryttämään hyökkäyksiä kohti KPV:n maalia. 10 minuutin pelin jälkeen HauPalla oli ollut jo kolme kulmaa, muutama hyvä veto ja vielä vapari hyvästä paikasta. Kun HauPa 20 minuutin kohdalla siirtyi 1-0 johtoon alkoi KPV:kin saada pelistä paremmin kiinni. Peli tasaantui ja KPV sai puoliajan loppupuolella muutamia hyviä hyökkäyksiä, mutta keskitykset eivät aivan tavoittaneet miehiä maalilla. Lisäksi nähtiin pari vapariakin mutta ei tulosta. Aivan 1.puoliajan lopulla myös HauPalla oli vapari 20 metristä mutta ei tulosta. Tauolle siis 1-0. Toinen puoliaika alkoi myös tasaisissa merkeissä 65 minuutilla Eki keskittää hyvin mutta Joonaksen pusku ohi. Tämän jälkeen KPV:llä vapari hyvästä paikasta mutta veto yli maalin. Ote siirtyy pikkuhiljaa HauPalle joka rokottaa nopeasti kaksi kertaa ja peli on 3-0. Puoliajan lopulla Jusalla on vielä hyvä veto kohti maalia mutta kulmaksi menee. KPV:n paras maalipaikka tulee viitisen minuuttia ennen loppua Atelle, mutta tämän pusku kulman jälkitilanteesta menee hieman ohi.

HauPa

3 - 0

(1-0)
18'VaroitusHakasalo Joonas
50'VaroitusIhalainen Jusa
65'Vaihto ulosSaviranta Oskari
65'Vaihto sisäänWegye Wegye
73'Vaihto ulosHakasalo Joonas
73'Vaihto ulosIhalainen Jusa
73'Vaihto sisäänPeuraharju Eetu
73'Vaihto sisäänHarju Valtteri
73'Veikkaustähdet *Kronqvist Nooa
73'Veikkaustähdet **Renlund Erik
73'Veikkaustähdet ***Saari Eetu