B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

VIFK yj - KPV   5 - 0

Elisa Areena Vaasa

B-tytöille tappio runkosarjan päätöskierroksella!

KPV:n b-tytöt kävivät tänään pelaaamassa runkosarjan päätöskierroksen ottelun VIFKin vieraana. Uusitulla Elisa Areenalla VIFK voitti selvin numeroin 5-0(3-0). KPV:n b-tytöt joutuivat otteluun aika nuorella kokoonpanolla lukuisten sairastumisien johdosta.

Ottelun avausjakso alkaa kotijoukkue VIFKin hallinnalla. Ensimmäiset 15 minuuuttia kotijoukkue hallitsi peliä. Kotijoukkueella oli mm. yksi tolppa ja yksi ylärima. Tämän jälkeen tilanne tasoittui ja KPV:n tytötkin pääsevät peliin mukaan. Paras paikka maalin syntyy ottelun 15 minuutilla Sofia Rintalan laukauksen muodossa. Puolen tunnin kohdalla kotijoukkue siirtyy 1-0 johtoon Emelie Smirnoffin maalilla. Vain minuutti tästä niin kotijoukkue lisää johdon 2-0 maalintekijän ollessa Nea Nyrhinen. Ajassa 41.40 kotijoukkue lisää johdoksi 3-0 maalintekijän ollessa Emelie Smirnoff. Mainittakoon, että jaksoa pelattiin 43 minuuttia tuomarin luultua jakson pituudeksi 45 minuuttia. Eli oisiko tuota kolmatta ees tullut jos tuomarilla olisi ollut oikea aika puoliajalle. No ei se ottelun voitttajaan vaikuttanut mitenkään.

Toisella jaksolla kotijoukkueen 4-0 johdoksi ottelun 58 minuutilla lisää Nea Nyrhinen. Ottelun loppunumerot 5-0 tekee ottelun 75 minuutilla Olivia Laihanen. Vierasjoukkueen paras paikka kavennukselle tulee ottelun 74 minuutilla. Sofia Rintala laukoo niukasti ohi vasemman tolpan. Mainittakoon, että vierasjoukkue KPV:lla oli toisella jaksolla kuusi C-ikäistä pelaajaa kentällä hakemassa arvokasta kokemusta B-tyttöjen pelistä. Tytöt suoriutuivat pelipaikoillaan varsin mallikkaasti.

Vierasjoukkueesta palkittiin Sofia Rintala ja Frida Nyman

VIFK yj

5 - 0

(3-0)
33'Vaihto ulosRimpilä Amanda
33'Vaihto sisäänHonkala Senja
41'Vaihto ulosTiala Rina
41'Vaihto ulosHonkala Senja
41'Vaihto sisäänWikström Olivia
41'Vaihto sisäänLehtola Hilma
57'Vaihto ulosTräsk Jannika
57'Vaihto sisäänKangas Jemina
60'Vaihto ulosKulla Mea
60'Vaihto sisäänOrmiskangas Amanda
80'Veikkaustähdet *Wikström Olivia
80'Veikkaustähdet **Huuhka Fanny
80'Veikkaustähdet ***Rintala Sofia