4
HEI
13.00
B-pojat, B-pojat Ykkönen

SJK-j - KPV   6 - 0

Seinäjoki, Prunttimäki 1

Seinäjoella tennislukemat

KPV lähti Seinäjoelle SJK:n vieraaksi kevätkierroksen viimeiseen otteluun. Voitolla olisi vielä saumat nousta sarjakolmoseksi ja kaapata mukaan yksi piste syyskierrokselle. Pukukopissa oli hyvä rento fiilis ja AC/DC soi jymäkästi.

Ei siirtynyt rock’n roll kentälle, vaan SJK löi taululle tennislukemat 6-0. Mites tässä näin pääsi käymään? Antaa poikien itse analysoida ja kertoa:

” Ihan kohtuullinen alku pelille. Oltiin hyvällä asenteella, mut kaksinkamppailuja hävittiin liikaa! Jokaisen vastustajan maalin jälkeen asenne huononi, eikä saatu peliä enää käyntiin. Liian passiivista toimintaa ja jäätiin pelin ulkopuolelle liian paljon ja palloa ei uskallettu pitää omalla joukkueella saatikka itsellään” -Oskari Saviranta.

”Olosuhteet pelille olivat loistavat. Kenttä oli täydellisessä kunnossa ja lämpötilä +20. Ottelu alkoi pienellä KPV:n hallinnalla ja painostuksella. KPV sai pidetty hyvin paineen SJK:n kenttäpuolella ja päästiin hyviin katkoihin. Peli näytti erittäin lupaavalta, mutta sitten vartti pelikellossa ja pallo meidän boksissa, josta epäonnistunut purku suoraan kuudentoista rajalle kaverin jalkaan, josta hän pääsi kääntymään ja pallo alakulmaan! Tämän maalin jälkeen kentällä oli enää yksi joukkue ja se oli SJK. Kerta toisensa jälkeen sai KPV kaivaa pallon verkosta. Ja jopa niin monta kertaa, että vastustajan piti pelin jälkeen käydä kysymässä tuomarilta, että paljonko se peli päättyi. Ekan maalin jälkeen pelissä näkyi se, että jätkiä ei yksinkertaisesti tunnu kiinnostavan reeneissä käynti ja se alkaa näkyä nyt peleissä. Ei tässä muuta voi enää kertoa. Hiljaseksi vetää..” – Riku Lelo Lun Koka

” Ekan puoliajan alussa olimme hyvin pelissä mukana. Jotenkin vain puuttui se viimeinen halu mennä tilanteisiin täysillä. Vastustaja suorastaan käveli ensimmäisen puoliskon lopun ja toisen puoliajan meidän läpi. Ei pelattu palloa, vaan vedettiin pitkää, jonka jälkeen juostiin takas omalle maalille..” – Valtteri Palosaari.

Eipä näihin kommentteihin ole paljon lisättävää. Joukkueen taival on ollut melkoinen ”roller coaster”. SM karsintasarjassa ja divarissa pelattiin välillä todella hyvin, mutta sitten tulee ihmeellisiä romahduksia. Joukkueella on kyllä taitoa - siitä se ei ole kiinni- mutta esitykset kentällä ovat kuin murkun levoton mieli. Mennään ylös ja alas ja manageri harmaantuu entisestään.

Nyt on kevätkierros taputeltu ja sijoitus oli viides. Edellä olivat joukkueet joille hävisimme ja takana joukkueet jotka voitimme. Hyvin looginen ja oikeutettu sija. Syyskierrokselle lähdetään nollilta ja kevätkierroksen kolme parasta vievät pisteitä mukanaan. Sarja kovenee entisestään, sillä FC YPA tippui ja mukaan nousi todella vahva VPS, sekä FC Kemi.  Nyt on kolme viikkoa peleistä taukoa ja syyskierros alkaa 25.7. ja jatkuu aina 4.10. asti. Mikään ikäluokka, eivätkä aikuisetkaan, pelaa tämmöistä kautta kuin nämä nuoret, joilla kausi on alkanut jo tammikuun lopulla. Ja juuri tässä iässä, jossa drop-out on muutenkin suurimmillaan. Kyllä Palloliitossa pitäisi miettiä näitä sarjaohjelmia uudestaan.

Ottelupöytäkirja

Lopuksi heitetään kevennyksenä Pasi Rautiaisen legendaarinen lehdistötilaisuus.

 

Tilastot
SJK-j

6 - 0

(3-0)
28'VaroitusLelo Lun Koka Riku
51'Vaihto ulosSkog Robin
51'Vaihto sisäänWassborr Rasmus
55'VaroitusBiskop Nicholas
56'Vaihto ulosSaviranta Oskari
56'Vaihto sisäänHakasalo Joonas
59'VaroitusHakasalo Joonas
67'Vaihto ulosBurdel Arnaldo
67'Vaihto sisäänWegye Wegye
80'Veikkaustähdet *Saviranta Oskari
80'Veikkaustähdet *Biskop Nicholas
80'Veikkaustähdet **Seppälä Aleksi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola