B-tytöt, Harjoitusottelu

KPV - GBK  5 - 1

Kipparihalli

GBK nurin kenraalissa!

Tänään kehnon kelin vuoksi Kipparihallissa pelatun b-tyttöjen harjoituspelin KPV- GBK tulos oli 5-1 KPV:lle. Molemmille joukkueille peli oli kenraaliharjoitus kahden viikon päästä alkaviin sarjoihin.

Ensimmäinen puoliaikaika alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisellä viidellä minuutilla GBK:lla oli mm. kaksi kulmaa, joista toinen oli erityisen vaarallinen. Ottelun 7 minuutilla KPV siirtyi 1-0 johtoon hienon syöttösommitelman päätteeksi. Sofia Rintala syötti Maija Hedmannille joka välittömästi syötti Annika Viitasen vapaaksi, joka laukoo KPV 1-0 johtoon. Ottelun 14 minuutilla Frida Nyman syöttää Karoliina Malviniemelle joka laukoo KPV:n 2-0 johtoon. Taukonumerot 3-0 laukoo Frida Nyman Annika Viitasen syötöstä. Ensimmäisestä puoliajasta voidaan sanoa puoliajan olleen KPV:n hallintaa. Ja olihan nähtävissä, että kuka näitä paikallispelejä haluais hävitä olleen kyseessä tosi- tai harjoituspeli.

Toisen puoliajan toisella minuutilla Josefine Kangasniemi kaventaa 3-1 GBK:lle. Ottelun 53 minuutilla Maija Hedman laukoo KPV:n 4-1 johtoon. Ottelun päätösnumerot 5-1 69 minuutilla laukoo luistimet jalkapallokenkiin vaihtanut Ella Välikangas.

5 - 1

GBK
(3-0)
7'MaaliViitanen Annika
7'MaalisyöttöHedman Maija
7'2. maalisyöttöRintala Sofia
14'MaaliMalviniemi Karoliina
14'MaalisyöttöNyman Frida
37'MaaliNyman Frida
37'MaalisyöttöViitanen Annika
53'MaaliHedman Maija
69'MaaliVälikangas Ella