B-tytöt, B-Tyttöjen SM-Sarja

KPV - VIFK  1 - 5

Santahaka Keinonurmi

B-tytöille tappio tylyin lukemin!

KPV:n b-tytöt kärsivät toistamiseen 4 maalin tappion tänään sunnuntaina Vifkille. Tämän päivän pelistä verrattuna edellisen sunnuntain tappioon voidaan sanoa, että tulos oli jollain lailla pelillisesti huonompi.

Pelikiellon ja sairastelun takia maalinsuulle pyydetty Kokkola F10:n pelaajaa Veera Vääräkoski ei maaleille voinut mitään. Kotijoukkueen pelaajat syylistyivät runsaisiin syöttöharhoihin ja pallonmenetyksiin joiden seuraukset valitettavasti näkyvät tulostaululla.

Ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu 11 minuuttia jolloin kotijoukkueen Matilda Nyman laukoo pienestä kulmasta ylärimaan. ottelun 20 minuutilla vierasjoukkueen Pipsa Lahtinen vie vieraat 0-1 johtoon. Tästä pari minuuttia niin kotijoukkueen Sofia Rintala laukoo oikelta sivustalta hyvin, mutta harmittavasti sivuverkkoon. Ottelun 28 minuutilla Emelie Smirnoff vie vieraat 0-2 johtoon. Tästä minuutti niin kotijoukkue tulee maalin päähän Annika Viitasen maalilla johon syötön antoi Sanna Rautio. Tauolle mentiinkin näissä numeroissa.

Toisella puoliajalla ei kotijoukkkue saanut peliä kulkemaan oikein missään muodossa. Toisella puoliajalla vieraiden johtoa kasvattivat Matilda Rosenlöf, Pipsa Lahtinen ja Ilona Assila.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Sanna Rautio ja vieraista Matilda Rosenlöf.

KPV:n b-tyttöjen kotipelit jatkuvat sunnuntaina 10.5 klo 15.00 Santahaan keinonurmella ja vastaan tulee Pallokissat Kuopiosta.

1 - 5

VIFK
(1-2)
29'MaaliViitanen Annika
29'MaalisyöttöRautio Sanna
58'Vaihto ulosRintala Sofia
58'Vaihto ulosNurmi Nanna
58'Vaihto ulosNyman Matilda
58'Vaihto sisäänOjala Roosa
58'Vaihto sisäänMalkamäki Emma
58'Vaihto sisäänMatikainen Sofia
60'VaroitusViitanen Annika
69'Vaihto ulosHedman Maija
69'Vaihto sisäänSillanpää Janika