Edustus, Kakkonen Pohjoinen

OPS - KPV   3 - 3

Oulu

Tuliaisina tasuri

Kuurosateiden saattelemana joutuu KPV tyytyä ja lähteä kotimatkalle Castrénin kentältä 3-3 tasapelin jälkeen. Tai pikemminkin ottelutapahtumiin nähden oikeutetun lopputuloksen jälkeen.

KPV pääsee heti pelin 3.minuutilla tekemään johtomaalin, kun Timo Rauhalaa rikotaan OPS:n laitapuolella ja vapaapotkun taakse astelee Teemu Mäki. Mäen vapari löytää Dawda Bahn, jonka puskun maalivahti purkaa suoraan Bright Ihionulle, joka puskee pallon maaliin.

KPV:n hyvä alku ja nopea maali ei kumminkaan hetkauta OPS:a ja he ottavat pelistä yliotteen. KPV joutuu paineen alle ja tyytymään pelkkiin purkupalloihin, mihin omat pelaajat eivät ehdi alle. OPS ei yliotteestaan huolimatta pääse vaarallisille maalintekopaikoille. Kunnes 36.minuutin kohdalla OPS:n pelaaja saa pallon 16:sta alueen ulkopuolella ja laukoo pallon vastuttomasti Joonas Myllymäen vartioimaan maaliin. Puoliajalle siirrytään 1-1 tilanteessa ja OPS:n hallitessa ottelutapahtumia.

Toisen puoliajan alkuun KPV tulee taas vahvasti. Rauhala pääsee jälleen nousemaan laidallaan ottelun 48.minuutilla ja hänen läpisyöttönsä vapauttaa Matthew Mendyn, joka ei erehdy ja siirtää KPV:n 2-1 johtoon. Kauaa ei johto kestä, kun 3 minuuttia maalin jälkeen iskee OPS kavennuksen ja tilanne 2-2. Flipperipallo maalinedustalla joutuu KPV:n epäonneksi viimeisenä OPS:n pelaajalle joka tuuppaa pallon lähietäisyydeltä maaliin.

OPS ottaa maalin jälkeen hallinnan pelistä ja tekee ottelun 64. minuutin kohdalla johtomaalin. OPS:n pelaaja pääsee jälleen 16 metrin rajalta laukomaan, pallo alanurkkaan ja tilanne 3-2.

Puoliajalla kentälle tullut Patrick Byskata tuo KPV:lle enemmän selkeyttä ja rauhallisuutta pelin rakenteluun ja KPV ottaa yliotteen peliin ottelun viimeisellä kolmanneksella. Peliä rakennellaan lähinnä vasemman laidan kautta. 75.minuutin kohdalla tuottavat Bahn harhautukset tulosta, kun hän pääsee päätylaidassa parin pelaajan ohi ja syöttää vitosen viivalle juosseelle Ihionulle. Ihionu sijoittaa pallon alanurkkaan ja tuo KPV:n tasoihin.

Tasatilanteessa peli myös tasaantuu, eikä kummallekaan joukkueelle enää selkeitä maalipaikkoja synny.

Varsinaisen peli-ajan täytyttyä pääsee vielä Akil DeFreitas yksin läpi, mutta hänet kaadetaan 20 metriä ennen maalia. Ei vaparia, eikä varoitusta, vaan sen sijaan ottelun muuten hyvin viheltänyt tuomari päättää pelin ja KPV saa lähteä kotimatkalle tasuri tuliaisena.

OPS

3 - 3

(1-1)
3'MaaliIhionu Bright
13'VaroitusHuuhka Ville
22'VaroitusMäki Teemu
31'VaroitusMyntti Henri
45'Vaihto ulosHeiermann Harri
45'Vaihto sisäänByskata Patrick
48'MaaliMendy Matthew
70'Vaihto ulosHuuhka Ville
70'Vaihto sisäänDeFreitas Akil
72'VaroitusRauhala Timo
75'MaaliIhionu Bright
84'Vaihto ulosMendy Matthew
84'Vaihto sisäänJokihaara Petteri
90'Veikkaustähdet **Ihionu Bright