B-tytöt, B-tyttöjen Ykkönen

KPV - Klubi-36  1 - 2

Santahaka tekonurmi

Kirvelevä tappio viimeisellä minuutilla

B-tytöt kokivat kirvelevän tappion lauantai-illan kotiottelussa Iisalmen Klubi-36:lle. Vieraiden nopea Saana Piippo karkasi läpiajoon ja teki joukkueensa 2-1 voittomaalin ottelun viimeisellä minuutilla.

Aivan tuulesta temmattuna vierasvoitto ei tullut. Juoksuvoimainen Piippo pyrähteli läpi ottelun kohti KPV:n päätyä ja sai käännettyä vaarallisia tilanteita KPV:n kenttäpuoliskolle. Jo avausjaksolla maaliraudatkin kolahtivat kaksi kertaa Anna Kettusen selän takana. Puoliajalle mentiin kuitenkin 0-0 lukemissa.

KPV:n valmentaja Rauno Lesonen teki toisen jakson 10.minuutilla vaihdon ja toi sisään ensimmäistä vuotta B:ssä pelaavan Veera Koskelan. Koskelan sisääntulo oli näyttävä, sillä hän ampui KPV:n johtomaalin ensimmäisellä kosketuksellaan.

Johto kesti vain kuusi minuuttia, kun Saana Piippo teki tasoituksen. KPV:n puolustus ei saanut kunnolla peitettyä ja Piippo pääsi laukomaan oikeallaan rangaistusalueen sivustalta. Tasoituksen jälkeen kumpikin hyökkäsi hanakasti pyrkien voittoon. KPV haki tilanteita pitemmillä syöttöketjuilla, kun Iisalmi haki nopeita kärkipelaajiaan linjan taakse nostetuilla palloilla.

Ratkaisu tuli emäntien kannalta huonoon suuntaan. Piippo sai viimeisellä minuutilla namupassin ja paineli läpiajoon ja onnistui lopulta ohittamaan Kettusen.

Kautta ei ole pelattu vielä toukokuuta täyteen, kun KPV on jo pelannut kahdeksan ottelua ja kevätkierrosta on jälkellä kolmen ottelun verran. Päättäjäisviikonloppu on rauhoitettu peleistä ja seuraava ottelu on vasta kahden viikon päästä, kun Sport tulee KPV:n vieraaksi.

Tällä joukkueella mentiin otteluun. Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista. Onneksi kuitenkin B2-joukkueesta on saatu tarvittavat täydennykset.

Veera Koskela 33 teki KPV:lle johtomaalin ensimmäisellä kosketuksellaan. Onnittelut Martta-Kaisa Puutiolta (5), Sofia Seppälältä sekä Janina Mildiltä (28).