Jälleen Kauhajoella
Julkaistu: 19.03.2018 00.00

Jälleen Kauhajoella

Tällä kertaa osallistuimme Kauhajoella Nuottiareenassa pelattuun poikien -06 sarjan turnaukseen.

Vaikka tiesimme että vastustajat ovat vuotta vanhempia, niin taistelemaan lähdettiin ja pojille vielä korostettiin, että oma tekeminen varmasti riittää, eikä kentällä tarvitse ujostella.

Ensimmäiseksi vastaamme asettui ToejoenVeikot Porista, tiukan väännön jälkeen voitto meille 2-1 ja hyvä alku turnaukseen.

Toinen peli, vastassa IlmajoenKisailijat, hyvä peli meiltä ja ansaittu 2-0 voitto.

Sitten oli vuorossa alkusarjan viimeinen peli, jossa kohtasimme ennakolta kovimman joukkueen LaihianLujan, panoksena oli alkulohkon ykköspaikka. Peli oli tasaista vääntämistä, Luja hallitsi palloa ja me iskimme teräviä vastaiskuja. Ja kuinka ollakkaan, kesken Lujan painostuksen, pojat iskivät loistavan kuvion päätteeksi 1-0 meille ja tämä jäi myös lopputulokseksi. Loistava taistelu.

Välierässä vastaamme asettui MuSa, tähän kohtaan pelasimme turnauksen heikoimman pelin. Peli oli täysin meidän hallinnassa, mutta kun tuomari vihelsi pelin päättyneeksi, oli taululla lukemat KPV-MuSa 1-2.(valmennuksen piikkiin)

Välierän jälkeen oli pukukopissa pettyneitä poikia, eikä valmennuksen lohduttelut paljon tuntuneet auttavan. Kun pronnsipeli alkoi, olivat pojat päättäneet että tämä hoidetaan kunnialla kotiin. Vastaan asettui KauhajoenKarhut, peli oli tiukkaa vääntöä alusta alkaen. Pääsimme 1-0 johtoon, mutta Karhu tasoitti melko nopeasti. Tilanteessa 1-1 edettiin aivan loppuhetkille asti kunnes William otti ohjat käsiinsä ja viimeisteli läpiajon päätteeksi 2-1 voittomaalin meille, vain kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa. Tähän vielä maalintekijän kommentti ”se puolustaja oli niin nopee, etten ymmärrä miten kukaan ihminen siitä ohi pääsi" , mutta Wilppu pääsi.

Tuloksena pronssia vuotta vanhempien sarjassa ja millä taistelulla ja asenteella! Hyvä pojat, hyvä KPV-07!




Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola