Kaksi uutta pelaajasopimusta
Julkaistu: 10.04.2018 00.00

Kaksi uutta pelaajasopimusta

Kaksi uutta pelaajasopimusta

KPV:ssä testissä ollut laitapelaaja Cesar Hinestroza sekä Iranin pääsarjasta saapuva hyökkääjä Reza Chaab ovat KPV:n uudet sopimuspelaajat.

28-vuotias Hinestroza vakuutti testijaksolla KPV:n taustajoukot. Laitapuolustajan tontilla harjoitusotteluissa pelannut kolumbialainen taitaa myös hyökkäyspelaamisen ja tuo vauhtia ja kokemusta Vihreisiin.

Hinestroza on pelannut urallaan aikaisemmin pääasiassa erittäin kovatasoista Kolumbian liigaa sekä edellisellä kaudella Brasilian C-sarjassa.

Kokonaan uutena miehenä Vihreän riveihin liittyy iranilainen Reza Chaab. 20 -vuotias hyökkääjä on pelannut läpi Iranin juniorimaajoukkueet, joiden riveissä nuorukainen on ollut tehokas maalinteossa. 64 ottelussa Chaab on onnistunut maalinteossa 40 kertaa.

Edellisellä kaudella Chaab pelasi kovaa Iranin liigaa, mm. FC Persepoliksen riveissä, yhteensä 21 ottelua ja iski 3 maalia. Hyökkääjä taitaa sekä keskustan että laidan hyökkäävät roolit.

Sen sijaa testissä olleet Dmitri Dekhteryuk ja Jostin Daly eivät jatka KPV:n joukkueessa.

Uudet vahvistukset luonnollisesti ovat Vihreän valmennusjohdon mieleen.

-"Tuomas ja Matti ovat tehneet kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti kartoitustyötä potentiaalisten puuttuvien palasten etsimiseksi. Iso kiitos heille. Olemme pyrkineet pitämään kiinni Josimovin ja Yaroshenkon asettamasta tasosta ulkomaalaiselle pelaajalle”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen taustoittaa hankintojen tilannetta.

-”Hinestroza näytti heti ensimmäisestä päivästä alkaen, että kyseessä on laatupelaaja. Hänen kohdalla on äärimmäisen tärkeää, että mies pystyy pelaamaan laitapakin lisäksi myös molemmilla puolilla laiturina. Sillä osastolla on edelleen vajausta, mutta emme ole halunneet tehdä hätiköityjä päätöksiä, vaan pyrkineet löytämään kaikin puolin sopivia pelaajia”, Jamo jatkaa.

-”Reza on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka vahvistaa edelleen laituriosastoa ja tuo lisäksi vaihtoehtoja muihinkin hyökkäyspään rooleihin. Tällaista miestä on etsitty pitkään ja hartaasti. Nyt alamme sopeuttamaan molempia rauhassa joukkueeseen ja pelitapaan ja pelirooliin, siinäkin meidän täytyy malttaa olla kärsivällisiä", Korhonen päättää.

Cesar Hinestroza on tyytyväinen mies, tässä laitapelaajan mietteitä:

Millä mielin tulet Suomeen?

-”Ensin haluan kiittää jumalaa tästä mahdollisuudesta. Iso kiitos KPV:lle että luottavat minuun ja halusivat minut tänne. Kiitos myös agentilleni, että saan mahdollisuuden pelata Euroopassa”.

Mitä odotuksia sinulla on tulevasta kaudesta?

-”Kova työnteko alkaa heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien. Kaikkein tärkeintä on harjoitella hyvin. Kun menen kentälle lupaan antaa aina kaikkeni.

Tietysti ensimmäinen tärkeä asia on sopeutua joukkueeseen, tutustua uusiin joukkuekavereihin ja valmentajiin. Myös ilmasto on sellainen, johon täytyy sopeutua nopeasti. Olen pelannut Kolumbiassa ja Brasiliassa, tämä on ensimmäinen kerta kun näen lunta :) ”.

Mitä tavoitteita sinulla on tulevaan kauteen?

-”Haluan ehdottomasti pelata pääsarjatasolla ja päästä eteenpäin. Minun tavoitteeni on voittaa Ykkösdivisioona KPV:n kanssa. Haluan nopeasti päästä mukaan valmentajan pelisysteemeihin ja auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla. Kuten sanoin, aion antaa kaikkeni täällä”.

Molempien pelaajien sopimukset kattavat tulevan kauden.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola