B-tytöt Kakkosen rantaderby
Julkaistu: 14.09.2017 00.00

02-tyttöjen paikalliskohtaamiset ovat olleet tiukkoja vääntöjä viime vuosina kuten oli nytkin. Vierasjoukkue GBK oli varmistanut hyvillä peliesityksillä paikan karsintaan B-tyttöjen ykköseen. KPV:n sarjan alun kangertelut heti Laura Kalmari turnauksen jälkeen olivat vieneet haaveet nousukarsinnoista. Ottelussa panoksena oli siis se tärkein: ylpeys ja kunnia paikallisherruudesta J

Ottelu alkoi tasaisissa rauhallisissa merkeissä. Tunteet pysyivät puolin ja toisin kurissa läpiottelun. Otteet tosin kovenivat pelikellon tikittäessä.

GBK sai ensimmäisen osuman. Tästä KPV ei lannistunut vaan työntekoa jatkettiin orjallisesti. Ensimmäisen jakson loppupuolella KPV intoutui tekemään kolme osumaa viiteen minuuttiin. Taukolukemat 3-1.

Toisella puoliskolla pelitilanteet menivät maalienkin valossa tasan 1-1.
Ottelun lopputulos 4-2 (3-1) KPV:n eduksi.

Reilu ja rehti ottelu josta voi kunniaa antaa vastustajallekin jolla oli myös omat paikkansa eli tulos olisi voinut olla vieläkin tasaisempi.

Kausi on nyt sitten paketissa. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia tuulia minne ne sitten ikänä pelaajia kuljettavatkaan.

Valmennus kiittää ja kumartaa kiven kovia tyttöjä ja toivottaa hyvää jakoa.