Voitokas PSL Kolmas kierros Joensuussa
Julkaistu: 14.05.2017 00.00

Voitokas PSL Kolmas kierros Joensuussa

Vaikeuksien kautta voittoon kuvastaa Joensuun otteluviikonloppua. Matkaan lähdettiin 18 pelaajan voimin. Hyvältä siis vaikutti. Osa pelaajista lähti matkaan flunssaisina ja osalla jopa ääni hukassa. Tavoite oli toki voittaa ottelut, mutta valmennus ei ollut kovin luottavainen pisteiden suhteen. Joukkue hoiti kuitenkin tehtävänsä loistavasti: tuliaisina äitien päiväksi täydet pisteet ja parin sijan nousu sarjataulukossa!

KPV -FC Hertta 2-1 (1-1)
Ottelu oltaisiin voitu naulata voitoksi jo ensimmäisellä kympillä. Loistavia maalipaikkoja reipas kymmenen. Ottelua kuvasti väärät valinnat viimeistelyssä joka ikisellä yrityksellä. Vastustajakaan ei saanut tuotua palloa hyökkäysalueella ensimmäisellä puoliskolla kuin pariin otteeseen.
Toinen puolisko oli tasaisempaa, mutta lepsua vääntöä. No tärkeintä oli saada pisteet kotiin. Kehuja ottelusta voi antaa vain maalivahti Matilaiselle ja vaihdosta sisään tulleille pelaajille.

Pallokissat - KPV 3-5 (2-2)
Toiseen otteluun lähdettiin odottaen kovaa ja tasaista ottelua. Sitähän se olikin. Osa pelaajista seurasi ottelun sivusta flunssaisina ja kuumeisina (harmillista). Pelaamaan päässeet ja pystyneet pistivät pystyyn todellakin taistelun ja näyttivät kuka käskee. Ensimmäinen puolikas oli tasainen kuten puoliaikatuloskin kertoo. Maalivahti Verronen tunnusti ottelun jälkeen jännitämisen vaikuttaneen pelin alussa, mutta muutaman minuutin alkukankeuksien jälkeen pystyi nousemaan odotetulle tasolle.
Toisella puolikkaalla KPV sai luotua ensistä enemmän tilanteita vastustajan väsähtäessä kovavahtisessa pelissä. Pallokissat tosin menivät toisella puolikaalla johtoon hetkeksi. Luulot otettiin kuitenkin vastustajalta pois keskikentän haltuun ottaneen Keiskin laukoessa komean vasurin reilusta paristakympistä maalin perukoille. Kärkeen nostettu kapteeni Lilja nautti tilanteesta upottaen kaksi upeaa laukausta pallokissojen maalin perukoille varmistamaan selkeän voiton. Erityismaininnat ottelusta ansaitsevat oikean laidan puolustaja Malviniemi ja laituri Palosaari.
Päivän toisesta ottelusta suuret kehut koko joukkueelle!



Kisastudio Norja-Suomi kiekko-ottelusta luppoajalla.



Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola