11.00
E07-pojat, Aura Cup

TPS valkoinen - KPV P07   1 - 5

Aura cup, Kupittaa, Ku10B

TPS sai otteluun salama alun ja viimeisteli kulman jälkitilanteesta lukemiksi 1-0. Muutaman minuutin kotijoukkueen näennäisen hallinnan jälkeen vihreät ottivat selkeästi pelin hallinnan itselleen. Kova työnteko palkittiin 10 minuutin kohdalla, kun Herronen pelattiin vapaaksi. Tyyni sijoitus maalivahdin ohitse. KPV aggressiivinen karvaus palkittiin vielä 19 minuutin kohdalla Rantalan viimeistellessä taukonuneroiksi 1-2. Toisen puoliajan alussa KPV oli hieman hermostunut ja luovutti hetkeksi turhaan pallonhallinnan kotijoukkueelle. Pienen painostuksen keskeltä Herronen karkasi kuitenkin Kotajärven pysty syötöstö maalintekoon (23min) 1-3 tilanne katkaisi käytännössä TPS:än selkärangan ja kentällä nähtiin enää yksi joukkue. KPV pyöritti peliä mielin määrin, eikä kotijoukkue osannut vastata KPV:n korkeaan prässiin. Vainion aggressiivisen karvauksen ansioista Hylkilä vapautui maalintekoon pelikellon näyttäessä 26 minuuttia. KPV nosti hieman jalkaa kaasulla ja Prittinen laskeutui keskikenttää läpi peliä dominoineen kapteeni Kotajärven kaveriksi keskikentän pohjalle. Upeasti pelannut toppari pari Järvelä-Moilanen hoiteli muutaman TPS:n hyökkäykset vakuuttavasti maalissa pelanneen Virkkalan johdolla. Kleimola ja Seppänen rauhoittivat peliä ja pelasivat pallon Mikkolalle hyökkäyspäähän. Mikkolan murtautuessa kolmen ohitse TPS:än pelaaja ajoi rumasti selkään. Tuomarilta jäi kuitenkin viheltämättä selvä rankkari. Liekö kotiyleisön paine vaikuttanut nuoreen tuomariin. Herronen kuittasi kuitenkin nopeasti viimeistelemällä pelin kolmannen maalinsa (38min). Vihreät pelasi vakuuttavasti ja Mikkolan vaarallisten kulma- ja vapaapotkujen seurauksena numerot olisivat voineet olla vieläkin suuremmat.

Koko joukkue pelasi yhtenäisesti joukkueena. Kaikesta huokui hyvä yhteishenki. Lievästä ylävartalovammasta toipunut Männistö antoi tärkeitä huiliminuutteja joukkueelle, vaikka juoksu ei kivuttoman oloista ollutkaan. Tästä on hyvä jatkaa!