Julkaistu: 18.10.2017 00.00

KPV P04 - Varusteasiaa kaudet: 2018 - 2021

Terveiset Varustevastaava-Tarmolta:

Hei kaikki vanhemmat ja pojat!

KPV on tehnyt yhteistyösopimuksen peliasuista paikallisen Teamprintin kanssa. Sopimus kattaa vuodet 2018- 2021. Sopimus tarkoittaa, että tilaamme jatkossa tuotteet Teamprintin kautta. Peliasut (paidat, shortsit ja sukat) ovat jatkossa Teamprintin tuotantoa ja muiden seuratekstiilien merkki on Joma (verkkarit, harkkapaidat, jne).

Kaikkia tekstiilejä pääsee sovittamaan Kokkolassa Teamprintin tiloissa osoitteessa Yrittäjäntie 10.
Huom! Perjantaina 27.10.2017 Klo 17.00 - P04 varattu sovitusaika.

Sovittaminen tapahtuu joukkue kerrallaan. Jos sattuu ettei pääse oman joukkueen kanssa sovitustilaisuuteen, niin sovi itse sovitus jonkun toisen joukkueen ajalla olemalla yhteydessä suoraan KPV muiden joukkueiden varustevastaaviin tai sitten Teamprintin Benjamin Storbackaan 050 410 4649 tai Niklas Byskataan 040 737 1086 .

Tämän vuoden puolella tilaamme seuratekstiilejä ja ensi vuoden alusta tilaamme sitten uudet peliasut (koti ja vieras). Vanhoilla peliasuilla pelataan siis vielä maaliskuuhun 2018 saakka.
Seuratekstiileistä ollaan ajateltu tilattavaksi verkkariasu ja collegepaita/takki. Harkkapaidan saamme seuran tarjoamana.

Voitte käydä tutustumassa mallistoon osoitteessa:
http://www.teamprint.fi/kpv (alhaalla pikalinkeissä hinnasto, jossa koko tuote skaala hintoineen)

Tässä vaiheessa ei voi vielä tilata mitään, ainoastaan katsoa. Huomioikaa, ettei ole tarkoitus tilata jokaista tuotetta mallistosta, vaan näistä sivuston vaihtoehdoista valitsemme pojille ja valmennukselle tarvittavat ja sopivimmat varusteet.

Usein kysyttyä:
1. Miksi ei jatkettu Adidaksella? Ei saatu hyvää sopimusta eikä toimitustakeita.
2. Mitä etua tällä uudella varustetoimittajalla? Peliasut painatetaan samassa paikassa kuin niiden myynti. Mainokset ja numerot painetaan suoraan paitaan. Mainosten määrä ei vaikuta pelipaidan hintaan. Eli myyty sponsorimainos tulee kokonaan joukkueen hyväksi, eikä tarvitse laskea lisäkustannuksia painatukselle.
3. Pitääkö mainokset olla jo vuoden alussa tiedossa, jos meinaa saada sponsorin nimen pelipaitaan? Pitää. Peliasu mainoksineen pitää tilata viimeistään 1.2.2018.
4. Pitääkö koko malliston tuotteet tilata pojalle? Ei. Pakollista on ainoastaan peliasu, verkkarit ja college- tyyppinen matkustus paita/takki. MV-varusteet tilataan joukkueen puolesta, mikäli poika pelaa sekä kentällä että maalissa.

HUOM!
Liitteenä kuva uudesta peliasusta ja siihen on merkattu paikat (sponsori 5-12), johon jokainen joukkue saa itse kerätä sponsorinsa ja saa myös joukkueellensa rahan lyhentämättömänä. Ja ne olisi nimenomaan tarkoitus käyttää varusteiden hankintaan, jotta saadaan hieman helpotettua vanhempien varustekuluja.
KPV Peliasu sponsoripaikat (3).jpg

Joten nyt jokainen, jolla mahdollisuus yrityksensä kautta sponsoroida P04 joukkuetta, niin yhteyttä Marko Sillanpäähän. Jos itsellä (oma työpaikka) ei mahdollisuutta sponsoroida, niin sitten pyydetään muilta tutuilta.

Paikkoja on:
- pelipaita iso ”sponsori 5”, 800 €
- pelipaita pieni ”sponsori 6-8”, 500 €
- pelihousu ”sponsori 9-12”, 300 €

Kuvassa olevat ”varattu 1-4” paikat on nimensä mukaisesti varattu, niiden mainokset tulee kaikkien junioreiden pelipaitoihin.

Meidän joukkueen pelipaidassa ”Sponsori 6” ja ”Sponsori 9” paikka on jo varattu, muut paikat saa varausjärjestyksessä valita. (Marko pitää kirjaa näistä)

Lisää kysymyksiä voi esittää minulle tai Markolle ja infoa saadaan lisää myös marraskuun vanhempain illassa.

Terveisin,
Tarmo

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola