Akatemia, Nelonen

KPV Akatemia - IK Myran  7 - 2

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Akatemialla neljä ottelupalloa

KPV Akatemia otti tiistaina viidennen perättäisen voittonsa. Nelosen kärkipäässä majaileva IK Myran kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen maalein 7-2. Maaliero noissa viidessä ottelussa on jo mairitteleva 28-4. Akatemian sarjanousu on enää sinettiä vailla, sillä 11 pisteen päässä majaileva NoStars on ainoa, joka edes teoriassa voi Akatemian ohittaa.

Ottelu- tai pitäiskö sanoa sarjapallo on katkolla sunnuntaina, kun Akatemia kohtaa vierasottelussaan Sääripotkun. Pistekin tuosta ottelusta riittää varmistamaan nousun. Toisaalta viime vuoden nousijana PeFF pelasi sarjan läpi vain kolmen tasapelin rasittamana, joten siinä olisi Akatemialle tavoitetta syksyn viimeisiin neljään otteluun.

Tiistain ottelussa Akatemialla oli jälleen vahva nippu kentällä, sillä edustusjoukkueesta Nando Cozar, Aram Hasanzada ja Elmer Kääntä pitivät pelituntumaansa yllä.

Ottelun maalit kuitenkin merkittiin vakituisesti Akatemiassa pelanneille pelaajille. 51.minuutilla vaihdosta Aram Hasanzadan tilalle tullut Matias Kentala paukutteli hattutempun. Oskari Saviranta ja Mikko Laitala tekivät kaksi malaia mieheen. Mikko nousi maaleillaan jo nelosen kärkipaikoille. Edellä on vielä kahden maalin päässä Larsmon Vidar Vasara 14 osumallaan.

7 - 2

IK Myran
(1-0)
11'MaaliLaitala Mikko
11'MaalisyöttöVanhakangas Joni
51'MaaliSaviranta Oskari
51'MaalisyöttöLaitala Mikko
51'Vaihto ulosHasanzada Aram
51'Vaihto sisäänKentala Matias
59'MaaliKentala Matias
67'MaaliKentala Matias
67'Vaihto ulosVanhakangas Joni
67'Vaihto sisäänLindholm Axel
74'Vaihto sisäänSaari Eetu
82'Vaihto ulosAhvenkoski Jouni
82'Vaihto sisäänFerhatovic Dino
86'MaaliSaviranta Oskari
86'MaalisyöttöLaitala Mikko
89'MaaliKentala Matias
89'MaalisyöttöLaitala Mikko
89'Vaihto ulosMalwal Daw
89'Vaihto sisäänUski Emil
91'MaaliLaitala Mikko