Menestystä Emotion HelmiCup sekä OGC turnauksista
Julkaistu: 06.02.2017 00.00

Menestystä Emotion HelmiCup sekä OGC turnauksista

KPV T06 joukkue pelasi kaksi tasokasta turnausta. 27-29.1.2017 pelattiin Kokkolassa perinteinen Emotion Helmi cup , johon osallistuimme 2. joukkueella. Turnauksessa pelasivat meidän lisäksi Solf IK, Semi, Kälviän Tarmo, FC Sport, Laihian luja ja KPV P-07. Yksi turnauksen tavoitteista oli saada tasaisesti peliaikaa kaikille tytöille. Uudetkin pelaajat pelasivat hienosti ja ennakkoluulottomasti. Uutta pelisysteemiä pääsimme myös kokeilemaan, joka toimi mallikkaasti. Vihreä ja valkoinen joukkue pelasivat välierissä vastakkain, peli oli tasainen ja menikin rankkareille , josta valkoinen selvisi loppuotteluun ja vihreä pronssiotteluun. Loppuottelussa Semi oli selkeästi paremmalla jalalla liikkeellä ja veivätkin POJAN Seinäjoelle. Onnittelut Semille. Pronssiottelussa KPV vihreä vei peliä , mutta Luja teki maalinja otti pronssin. KPV T-06 joukkue haluaa kiittää vanhempia muita joukkueita , toimihenkilöitä ja turnausjärjestäjää hienosti järjestetystä turnauksesta. Vuoden päästä nähdään viimeistään !!!!!

Perjantaina 3.2.2017 klo. 12.00 oli keula käännetty kohti Oulua, matka OGC turnaukseen on alkanut. Jo lähtiessä tiesimme että viikonlopusta tulee huikea kokemus. Vastassa olisi joukko Pohjois-Suomen parhaita joukkueita.

Turnauksessa pelasimme kaiken kaikkiaan seitsemän peliä. Perjantaina ensimmäisenä oli vastassa OBC. Peli päättyi KPV:n voittoon 0-2. Toisessa pelissä perjantaina illalla, saimme vastaan ONS 06 pun 1 joukkueen. Peli oli tasaista vääntöä ja päättyi lukemiin 0-0.

Lauantai aamu aloitettiin nauttimalla monipuolinen ja energia pitoinen aamupala. Jonka jälkeen alkoi valmistautuminen kolmanteen peliin. Vastassa oli OsPa T06-07 joukkue. Myös vastustaja oli nauttinut energia pitoisen aamiaisen. Sillä peli oli todella tasaista vääntöä ja jälleen loppulukemat 0-0.

Iltapäivällä lauantaina kohtasimme ONS 06 valkoisen joukkueen. Joukkueemme hallitsi peliä ja tytöt loivat useita maalin teko paikkoja. Peli päättyi meidän eduksemme lukemiin 1-0.

Illalla tytöt saivat vielä kohdata uuden vastustajan pallokarhut 06 joukkueen. Tässä pelissä KPV oli hallitseva joukkue ja lukemat 0-2. Alkusarjan jälkeen olimme lohkon kakkosina tasapistein ONS pun 1 joukkueen kanssa. Maalisuhde ratkaisi lohko voiton heille.

Sunnuntai aamun valjetessa oli välierä peli edessä. Jossa kohtasimme ONS punainen 2 joukkueen. ONS teki heti pelin alkuun 1-0 maalin. Mutta tytöt eivät tästä häkeltyneet vaan taistelivat hienosti ja tasoittivat pelin 1-1. Pelin puolen välin jälkeen tuli pieni musta hetkija ONS pääsi kahden maalin johtoon. Peli päättyi heille 3-1.

Pronssipeli pelattiin FC Wimmaa vastaan. Pelin henki oli sama kuin edellisissäkin peleissä. Tasaista vääntöä ja loimme muutaman hienon maalinteko paikan. Ratkaisu syntyi kulmapotkusta, jonka Anniina Träsk upotti vastustajan maaliin. Peli oli jännä ja pronssipeli olikin tyttöjen paras peli turnauksessa.

Kiitokset kotijoukoille jotka aktiivisesti seurasivat pelituloksia ja kannustivat joukkuetta viestein. Kiitos valmennukselle, huoltajalle sekä kuskeille. Ja ennen kaikkea iso kiitos OGC turnauksen järjestäjille hienosta turnauksesta ja hyvistä vastustajista.

T. Minna

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola