Kesäkauden päätöksenä pronssia Hippo-turnauksesta
Julkaistu: 29.09.2017 00.00

Kesäkauden päätöksenä pronssia Hippo-turnauksesta

KPV T07 joukkueen tytöt osallistuivat kahdella joukkueella kesäkauden päättävään Hippo-turnaukseen Jyväskylässä. Turnauksen huikeasta suosiosta johtuen emme päässet turnauksessa pelaamaan ihan niissä sarjoissa, joissa alun perin toivoimme, vaan osallistuimme toisella joukkueella vuotta vanhempien kilpasarjaan sekä toisella joukkueella oman ikäluokan kaverisarjaan. Tästä huolimatta lähdimme turnaukseen hakemaan hienoja pelejä, hyviä kokemuksia sekä yhdessäoloa koko joukkueen kesken.

Turnaus pelattiin 9.9. – 10.9 Jyväskylän alueen nurmi- ja tekonurmikentillä tämän kesän tyyliin, sateisessa ja koleassa säässä. Vaikka kelit olivat mitä oli, niin kumpikin joukkue taisteli upealla otteella jokaisen pelin.

T07-kaverisarjaan osallistunut joukkueemme pelasi lauantaina pelatun alkusarjan tappioitta läpi ja oli näin ollen alkulohkonsa ykkönen. Sunnuntai-aamun jatkopelissä vastaan asettui Ylöjärven Ilves, joka tiukan väännön jälkeen oli lopulta parempi luvuin 1-0 ja ansaitsi näin ollen paikan finaalissa meidän jäädessä pronssipeliin. Niukasta välierätappiosta sisuuntuneena joukkueen tytöt päättivät lähteä pronssipeliin voittajan elein, jossa vastaan asettui alkusarjassa tasapeliin kanssamme kamppaillut Pallokissat Kuopiosta. Pronssipeli olikin sitten KPV T07 joukkueen ylivoimaista näytöstä. Peli päättyi kannaltamme selkeään 6-1 voittoon ja pelin jälkeen tyttöjen kaulaa koristi ansaitut pronssimitalit.

T06-kilpasarjan osalta tiedossamme oli, että vastustajat olivat fyysisempiä kuin meidän tytöt ja sarjan taso oli kovin, missä joukkueemme on ollut. Vaikka ennakkoasetelmat eivät välttämättä olleet joukkueemme puolella, niin tytöt taistelivat hienosti ja vastustajat saivat tehdä täyden työn pelikentillä saadakseen pistepotin tytöiltämme. Alkusarjan osalta kolme peliä päättyi joukkueemme tappioon, mutta herkkupalana kuitenkin tytöt voittivat lohkomme lohkokakkosen, eli Pallokissat. Juhani Tammisen sanoin: ”win the right games” piti paikkaansa jälleen. Hienosta voitosta riippumatta, kohtalona oli sarjan viimeinen sija. Turnauksen viimeinen peli on aina keskimääräistä mukavampi voittaa, niin myös nyt kun vastaan asettui Gnistan. Viimeisen ottelun 1-0 voitto vastustajasta sai tyttöjen suunpielet ylöspäin.

Tämän turnauksen myötä KPV T07 joukkueen kesäkausi 2017 oli pelien osalta taputeltu.

Hieno kesä, hienoja tyttöjä, HUIPPU KPV T07 JOUKKUE!!!

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola