Oulu Girls Cup 2017 – KPV T07 hopealle
Julkaistu: 06.02.2017 00.00

Oulu Girls Cup 2017 – KPV T07 hopealle

Vuoden 2017 Oulu Girls Cup pelattiin 3.2 – 5.2 Oulun OPS-hallissa. T07 sarjaan osallistui kymmenen joukkuetta ja taso turnauksessa oli erittäin kova. KPV T07 osallistui turnaukseen yhdellä joukkueella ja pelit alkoivat perjantaina iltapäivällä. Pelaajat vanhempineen lähtivät koulupäivän jälkeen matkaan ja ottivat suunnaksi OPS-hallin, jossa jo neljän aikaan pelattiin ensimmäinen ottelu. Vastaan asettui OHF, joka sai napattua joukkueeltamme yhden pisteen, kun peli päättyi tasan 1-1. Ensimmäisen pelin jälkeen pääsimme hetkeksi hotellille lepäämään, mutta jo hieman seitsemän jälkeen alkoi toinen ottelumme, jossa vastaan asettui isäntäjoukkue ONS punainen. Tiukan pelin jälkeen myös tässä pelissä tasattiin pisteet, kun loppuvihellyksen jälkeen lukemat olivat 0-0. Kahden ensimmäisen pelin perusteella oli jo joukkueen valmennuksessa laitettu merkille otteluiden tasaisuus, joten seuraavaan päivään lähdettiin uudella pelityylillä. Tämä tuottikin toivottua tulosta, koska lauantain ensimmäinen peli OBC:ta vastaan päättyi vihreäpaitaisten 2-0 voittoon. Alkulohkon viimeisessä pelissä vastaan tuli jo edelliseltä viikonlopulta tuttu HauPa. Ottelun panoksena voittajalle oli lohkovoitto, mutta HauPan kanssa näitä tiukkoja ratkaisupelejä on jo totuttu pelaamaan. Lopulta ottelu kääntyi joukkueemme 1-0 voittoon ja lohkovoitto osaltamme oli tosiasiaa.

Sunnuntai-aamu kello 8.45 ja välierä ONS valkoista vastaan. Aikainen aamupeli ei vaikuttanut tyttöjen pelaamiseen oikeastaan millään tavalla ja jälleen voittajana kentältä poistui KPV T07 lopputuloksen oltua 1-0. Edessä oli Oulu Girls Cupin finaali ja vastaan asettui jäätävän kova FC Wimma, joka oli raivannut tiensä finaaliin puhtaalla pelillä ja maalisuhteella 20-0. Tiedossa oli siis todellinen finaali, kun vastakkain oli kaksi tappiotonta joukkuetta. Peli alkoi pienoisella KPV:n hallinnalla ja heti ottelun alkuun saatiin rakennettua muutama hyvä maalipaikka, joista ei kuitenkaan saatu maalia viimeisteltyä. Peli oli kokonaisuudessaan laadukasta jalkapalloa, jossa peli pyöri tasaisesti kummassakin päässä. Lopulta FC Wimma pääsi tekemään kaksi maalia ja voitti finaalin sekä koko turnauksen luvuin 2-0. Onnittelut FC Wimmalle hienosta pelistä!

Joukkueemme peli parani peli peliltä turnauksen edetessä. Viimeinen peli oli myös tyttöjen paras peli turnauksessa, vaikka hävisimmekin. Kaiken kaikkiaan turnaus oli loistava ja saimme pelata paljon tasaisia ja tiukkoja pelejä laadukkaita joukkueita vastaan. Kiitos kaikille tytöille niistä jännityksen hetkistä, joita meille kannattajille annoitte!!

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola