KPV T07 - Uusi kausi, uudet kujeet
Julkaistu: 02.12.2016 00.00

KPV T07 - Uusi kausi, uudet kujeet

KPV Tytöt 07-joukkueen osalta kausi 2016 alkaa olla jo historiaa ja pelaajien, vanhempien, valmennuksen sekä toimihenkilöiden katseet ovat kääntyneet jo tulevaan kauteen.

Menneestä kaudesta päällimmäisenä mieleen on jäänyt joukkueen mahtava yhteishenki ja tekemisen meininki, niin harjoituksissa, peleissä kuin myös vapaalla ollessa. Kaikki tämä yhdistettynä laadukkaaseen harjoitteluun on näyttäytynyt menestyksenä myös pelikentillä.

Joukkueemme on osallistunut kauden 2016 aikana noin kymmeneen eri turnaukseen mm. Oulussa ja Jyväskylässä sekä poikien että tyttöjen piirisarjoihin. Pelejä ja turnauksia on ollut kiitettävä määrä, joissa jokainen tyttö on saanut osakseen hienoja onnistumisia ja huikeaa kehitystä. Muutamassa loppukauden turnauksessa olemme olleet joukkueena jopa voittamattomia, joista palkintona tytöt ovat saaneet nostaa turnausvoittajan palkinnon ilmaan.

Tytöt 07-joukkue koostui 29 mahtavasta tytöstä, kolmesta valmentajasta, kahdesta joukkueenjohtajasta, kahdesta rahastonhoitajasta, yhdestä huoltajasta sekä tietenkin tyttöjen aktiivisista vanhemmista. Joukkueemme tekemisen laatu huomattiin myös seuran päättäjäisissä, jossa pikkukenttien vuoden valmentajaksi valittiin joukkueemme uusin vahvistus Katriina Träsk! Ei olisi voinut kyseiselle palkinnolle parempaa valmentajaa valita!

Tuleva kausi on joukkueellemme muutosten kausi, koska siirrymme isommalle kentälle pelaamaan uutta 8v8 -pelityyliä. Tämän lisäksi myös joukkueemme rakenne kokee muutoksia, kun 06-syntyneet ja 07-syntyneet pelaajat jakaantuvat omiksi joukkueikseen.

Muutoksiin vastataan edellisvuosien tapaan hyvillä ja laadukkailla palloharjoituksilla, liikkuvuusharjoituksilla sekä tietysti useilla harjoituspeleillä sekä eri tasoisilla turnauksilla. Isot muutokset ovat myös isoja mahdollisuuksia, joten koko joukkueemme katsoo päämäärätietoisesti eteenpäin ja kulkee vakaasti kohti kautta 2017!!!

Suuri kiitos kaikille pelaajille, heidän vanhemmilleen sekä valmennukselle ja muille joukkueen toimihenkilöille hienosta kaudesta 2016!

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola