KPV T07 Next Year Cupin voittoon!!
Julkaistu: 26.09.2016 00.00

KPV T07 Next Year Cupin voittoon!!

KPV T07 jatkoi syksyn huikeita peliesityksiään voittamalla Ylivieskassa järjestetyn Next Year Cupin, jossa haettiin samalla vähän maistiaisia ensi kauteen, koska turnauksen pelitapana oli 8v8 peli. Osallistuimme turnaukseen kahdella eri joukkueella, joista toinen ylsi hienosti kuudennelle sijalle ja toinen tiukan loppuottelun ja loppu viimein rangaistuspotkukisan jälkeen pääsi nostamaan turnausvoittajan palkinnon ilmaan.

Alkusarjan pelit olivat uuden pelitavan harjoittelua ja vähämaalista pusertamista. Jokaisen pelatun pelin jälkeen joukkueet olivat kuitenkin askeleen valmiimpia ison kentän peleihin ja uusien pelipaikkojen roolit alkoivat istua tyttöihin.KPV vihreän saldo alkusarjasta: kaksi voittoa ja yksi tasapeli, lohkon ykkönen. Vastaavasti KPV valkoisen saldo alkusarjasta: yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio, lohkon kolmonen. KPV valkoinen pelasi sijoista 5-6 ja loppuvihellyksen jälkeen sijoitukseksi tuli kuudes.

KPV vihreän osalta loppuottelu oli pelillisesti alkusarjan pelien tapaan tasaista vääntöä ja vastustaja pääsikin maalin makuun ensimmäisenä, kun he saivat vapaapotkun rangaistusalueen läheisyydestä. Ikävä pomppupallo pääsi yllättämään maalivahtimme ja tilanne 0-1 VIFK:lle. Tästä KPV:n tytöt vain sisuuntuivat entisestään ja ennen puoliaikaa hyökkäyspelimme tuotti tulosta, tilanne tasan 1-1. Toinen puoliaika oli KPV:n hallintaa ja pelitapahtumat olivat pääasiassa vastustajan päädyssä, mutta tarvittava voittomaali jäi tekemättä yhdestä tolppalaukauksesta huolimatta. Tilanne oli siis 1-1 ja turnausvoittaja pitää ratkaista, edessä rangaistuspotkukisa. Kannattajien jännityksen pystyi aistimaan ja itseasiassa myös näkemään, mutta pelaajien ja valmennuksen ajatukset olivat tiukasti edessä olevassa loppuhuipennuksessa.

- Ensimmäisenä vetovuoron sai VIFK, pallo pilkulle, veto ja Lotalta loistava torjunta.
- KPV:n vetovuoro, pallo pilkulle, Elli pallon taakse, veto maalin yläosaan, MAALI!!

Tilanne 1-0 KPV:lle!!

- VIFK:n toinen vetovuoro, hieno sijoitus alanurkkaan.
- KPV:n toinen vetovuoro, Matleena asettelee pallon ja vetää kohti vasenta ylänurkkaa, MAALI!!

Tilanne 2-1 KPV:lle!!

- Vaasan kolmas vetovuoro, veto keskelle maalia, jonka Lotta jälleen nappaa varmuudella kiinni.

Tällä torjunnalla KPV vie turnauksen nimiinsä lukemin 2-1!!

Onnea tytöille hienosta menestyksestä!! Näillä peliesityksillä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta ja uusia kuvioita!!

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola