Boot Room - KPV:n valmennustyökalu
Julkaistu: 11.03.2016 00.00

Boot Room - KPV:n valmennustyökalu

Boot Room kokoontuu valmennuspäällikön kutsusta. Valmentajakerhossa käsitellään ajankohtaista valmennusasiaa, keskustellaan pelitaktiikoista, harjoittelusta ja tasataan tietoa seuran pelaajista. Boot Roomiin kerätään myös yhteistä harjoitepankkia, josta seuran valmentajat pääsevät ammentamaan ajatuksia joukkueidensa harjoitteluun.

KPV:n Boot Room on toiminut jo vuodesta 2011. Ensimmäisessä Boot Room -työryhmässä olivat jäseninä silloinen valmennuspäällikkö Henri Myntti, Marko Lehtonen, Petri Gustafsson, Petri Haapasalo, Seppo Peuraharju, Jouko Vierimaa ja Hannu Laakso. Ensimmäisten työryhmien jälkeen KPV:n Boot Room on jalostunut koko seuran valmentajakerhoksi.

Alkuperäinen Boot Room (kuva) oli Liverpoolin stadionilla Anfieldilla 1960-luvulta lähtien sijainnut Liverpoolin pelaajien kenkien säilytyspaikka, johon legendaarinen Bill Shankly keräsi lähes päivittäin teekupposen äärelle lähimmät valmentajakaverinsa Bob Paisleyn, Reuben Bennetin, Tom Saundersin ja Joe Faganin harjoitusten jälkeen juttelemaan pelitaktiikoista ja pelin uudistamisesta.

Tarinoiden mukaan nuo keskustelut jatkuivat monesti pitkälle yöhön saakka ja niissä keskusteluissa rakentui Liverpoolin suuruus 60-luvulta 80-luvun lopulle saakka.

Tuota samaa pelin ja valmennuksen kehittämisen ajatusta on tarkoitus ylläpitää myös KPV:n Boot Roomissa. Kehitetään peliä, harjoittelua ja keskustellaan pelaajista.

Yhteiset ideat yhteiseksi hyväksi.

KPV:n peli-idean mukaisesti: "Pelataan aktiivisesti, hallitsemalla palloa ja rytmittämällä peliä, eteenpäin pyrkien."

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola