B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

KPV - SeMi  0 - 0

Santahaka keinonurmi

KPV:n b-tytöt päättivät kauden tasapeliin!

KPV b-tyttöjen kausi päättyi tänään santahaan keinonurmella tasapeliin. Päivän pelissä vastassa oli SeMi Seinäjoelta. Maaleja ei onnistunut kumpikaaan joukkue päivän pelissä tekemään.

Ottelun ensimmäiset 20 minuuttia olivat pelissä melko tasaväkistä ja maalipaikkojen suhteen voidaan sanoa, että ne loistivat poissaolollaan. Ottelun 20 minuutilla alkaa vähitellen tapuhtuun jotain muutakin. Kotijoukkueen Senja Honkala pääsee laukoon hyvästä paikasta lähietäisyydeltä, mutta vieraiden puolustus saa jalan vällin ja seurauksena kulmapotku. Ottelun 24 minuutilla Josefine Kangasniemellä puolittainen paikka, mutta laukaus keskityksestä pienestä kulmasta vähän ohi. Ensimmäisen jakson lopulla vielä Senja Honkalelle hyvä laukaisu paikka, mutta laukaus vähän epäonnistuu ja tauolle lähdetään maalittomissa tasalukemissa.

Toisen jakson alussa kotijoukkeen kulmasta Taru Tiensuu puskee vähän yli maalin. Kotijoukkueen paras paikka syntyy ottelun 47 minuutilla. Emmi Lehojärvi murtautuu läpi vieraiden puolustuksen ja se kuuluisa laukaus vähän yli maalin. Ai että olipa lähellä. Tämän jälkeen kotijoukkueella pari laukausta vähän ohi maalin. Ottelun 55 minuutilla Iida-Maria Maunula tarjoilee ja Senja Honkalan laukaus puolittaisesta läpiajosta vaivoin vieraiden maalivahdin hyppysiin. Okei ottelun paras maalipaikka tulee vieraiden Emmi Jaskarille jonka laukaus ottelun 70 minuutilla päin pystytolppaa.

Ehkä loppunumerot päivän pelissä tilanteiden valossa olivat oikeat, mutta totuus oli, että kotijoukkueella oli enemmän paikkoja.

Vieraiden parhaana palkittiin Heidi Leppämäki ja kotijoukkueesta Senja Honkala.

Kausi 2016 on näin saatettu KPV:n b-tyttöjen osalta päätökseen. Jos nyt sijoituksesta sallitaan puhua niin äkikseltään laskettuna tyttöjen sijoitus on 12 joukossa Suomessa. Ei paha.

Nopeasti katsottuna tilastoja niin kaikkiaan 33 tyttöä pelannut b-tyttöjen SM-sarja pelejä mikä on varsin kunniotettava määrä.

Tietysti se nostalginen puoli tulee kyseeseen kun on kyseessä kauden viimeinen juniori peli koskien vanhinta ikäluokkkaa -98. KPV:n aloittaessa tyttöjalkapalloilun vuonna 2004 isommassa mittasuhteessa niin tästäkin porukasta löytyy tyttöjä jotka ovat ollet alusta asti mukana. Ja nyt monen osalta junioripelit on pelattu. Toki moni tyttö on liittynyt myöhemmässä vaiheessa KPV toimintaan mukaaan. KPV muisti näitä hienoja tyttöjä ruusuilla joita oli kaikkiaan 12 kappaletta joille tuli junioripelit päätökseen.

Tässä päivän pelissä ruusuin muistettavia viimeisen pelin juniorisarjoissa pelanneita tyttöjä. Vasen ylärivi Roosa Nyman, Nanna Nurmi, Daniela Jungar, Josefine Kangasniemi, Rina Tiala. Alarivi vasemmalta Sofia Rintala, Frida Nyman ja Matilda Nyman. Kuvasta puuttuvat Ada Widjeskog, Karoliina Malviniemi, Sofia Matikainen ja Veera Vääräkoski.

0 - 0

SeMi
(0-0)
41'Vaihto ulosKangasniemi Josefine
41'Vaihto ulosPuutio Martta-Kaisa
41'Vaihto ulosTiala Rina
41'Vaihto ulosNyman Roosa
41'Vaihto sisäänPerkiö Mette
41'Vaihto sisäänSaksa Mikaela
41'Vaihto sisäänMaunula Iida-Maria
41'Vaihto sisäänKangas Jemina
50'Vaihto ulosRimpilä Amanda
50'Vaihto sisäänTräsk Jannika
54'Vaihto ulosNurmi Nanna
54'Vaihto sisäänRintala Sofia
62'Vaihto ulosLehojärvi Emmi
62'Vaihto sisäänMannström Lotta
80'Veikkaustähdet *Perkiö Mette
80'Veikkaustähdet *Kettunen Anna
80'Veikkaustähdet **Tiensuu Taru
80'Veikkaustähdet ***Honkala Senja