B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

KPV - JyPK  1 - 1

Kokkola keskuskenttä

B-tytöt tasapeliin JYPK:in kanssa!

KPV:n b-tytöt pelasivat tänään kauden toiseksi viimeisen sarjapelin. Vastaan asettui JYPK Jyväskylästä jolle tytöt olivat hävinneet Jyväskylässä 1-0 ja kotonaan 1-4. Panoksia pelissä ei ollut, mutta siitä huolimatta molemmat joukkueet pelasivat todella taistellen joka tilanteesta.

Tasaisen alun jälkeen ehkä hivenen hallitsevampi osapuoli oli kotijoukkue KPV mitä tulee maalipaikkoihin. Tytöillä oli ensimmäisellä puoliajalla todella monta kulmapotkua ja kaikki olivat hyviä ja vaarallisia. Mutta se tietty päättäväisyys valittevasti puuttui tilanteissa. Ottelun 11 minuutilla Roosa Nyman pääsee puolittain läpi ja vieraiden puolustus onnistuu sen verran häiritsemään, että laukauksesta jää paras voima puuttumaan. Ottelun 24 minuutilla Sofia Matikainen testaa laukaisuvoimaansa ja onhan sitä. Hieno laukaus n.25 metristä ja vieraiden maalivahti torjuu vaivoin kulmaksi. Pari minuuttia tästä niin Josefine Kangasniemen laukauksen vieraiden maalivahti torjuu vaivoin ja jatkotilanteen onnistuu puolustus selvittämään väljemmille vesille. Ottelun 28 minuutilla syntyy kotijoukkueen avausmaali. Senja Honkala syöttää vasemmalta ja Roosa Nyman laukoo lähietäisyydeltä "Jutilamaisesti" ylös kotijoukkueen 1-0 johtoon. JYPK:in ensimmäiset vaaralliset paikat tulee ottelun 32 ja 38 minuutilla laukauksien muodossa toisen suuntautuessa ohi ja toisen yli. Tasoitusmaali 1-1 näkee päivän valon ottelun 39 minuutilla. Riina Hult laukoo ja hivenen kosteasta kentästä johtuen pallo ottaa vähän normaalista poikenneen kimmokkeen ja tilanne on tasan 1-1.

Toisella puoliajalla kotijoukkue KPV on maalipaikkojen suhteen hivenen niskan päällä. Ottelun 49 minuutilla on kotijoukkueella kolme kulmapotkua peräkkäin ja viimeisen kohdalla kulman jälkitilanteesta Fanny Huuhkallla todella hyvä paikka, mutta laukaus lähietäisyydeltä ohi. Ottelun 53 minuutilla Sofia Matikainen pääsee puolittain läpi, mutta vieraiden maalivahti estää vastaantulollaan lisä maalin synnyn. Ottelun 65 minuutilla Matilda Nyman tarjoilee vasemmalta syötön ja Sofia Matikainen laukoo harmittavasti päin maalivahtia.

Kotijoukkueen valmentajat Petri Rintala ja Marko Takala olivat tosi tyytyväisiä pelaajien esitykseen. Vaikka pelistä puuttui panosta niin koko joukkue taisteli alusta loppuun asti.

Vierailjoista palkittiin Lotta Penttilä ja kotijoukkueesta Rina Tiala.

KPV:n b-tyttöjen kauden viimeinen peli pelataan keskiviikkona 14.9 Santahaan keinonurmella klo 18.30. Vastaan asettuu SeMi Seinäjoelta.

1 - 1

JyPK
(1-1)
28'MaaliNyman Roosa
28'MaalisyöttöHonkala Senja
41'Vaihto ulosMalviniemi Karoliina
41'Vaihto sisäänTräsk Jannika
56'Vaihto ulosHonkala Senja
56'Vaihto sisäänNyman Matilda
74'Vaihto ulosNyman Frida
74'Vaihto sisäänMaunula Iida-Maria
80'Veikkaustähdet *Tiensuu Taru
80'Veikkaustähdet *Honkala Senja
80'Veikkaustähdet **Huuhka Fanny
80'Veikkaustähdet ***Tiala Rina