B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

HauPa/AjaxYJ1 - KPV   3 - 4

Länsituulen tekonurmi

KPV:n b-tytöt aloittivat alaloppusarjan voitolla!

KPV:n tytöt aloittivat tänään sunnuntaina alaloppusarjan pelit Haukiputaalla. Tuloksena oli 4-3 (1-1) vierasvoitto Haupa/Ajax YJ 1:stä.

Ottelun avausmaali syntyy ottelun 29 minuutilla. Kotijoukkueen Carla Koskensalo vie kotijoukkueen 1-0 johtoon. KPV tytöt tasoittivat aivan ensimmäisen jakson loppuhetkillä. Maalintekijänä oli Josefine Kangasniemi Roosa Nymanin syötöstä.

Vieraat siirtyivät 1-2 johtoon ottelun 59 minuutilla. Maalintekijänä oli toistamiseen Josefine Kangasniemi Senja Honkalan syötöstä. Vain pari minuuttia tästä niin kotijoukkue tasoittaa tilanteeksi 2-2 maalintekijän ollessa Milka Lapinkangas. Ottelun 73 minuutilla kotijoukkue siirtyy 3-2 johtoon Viivi Kettusen maalilla. Eipä hätää KPV:n tytöt päättävät taistella ja minuutti tästä niin Sofia Rintala tasoittaa 3-3 Mea Kullan syötöstä. Vain minuutti tästä niin osat vaihtuvat. Sofia Rintala syöttää ja Mea Kulla tekee KPV:n tyttöjen voittolukemiksi 3-4.

KPV:n tyttöjen pelit jatkuvat sunnuntaina 11.9 klo 14.00. Keskuskentällä saapuu vieraaksi JYPK.

HauPa/AjaxYJ1

3 - 4

(1-1)
40'MaaliKangasniemi Josefine
40'MaalisyöttöNyman Roosa
41'Vaihto ulosNyman Roosa
41'Vaihto ulosTräsk Jannika
41'Vaihto ulosNyman Matilda
41'Vaihto sisäänMaunula Iida-Maria
41'Vaihto sisäänHonkala Senja
41'Vaihto sisäänNurmi Nanna
59'MaaliKangasniemi Josefine
59'MaalisyöttöHonkala Senja
62'Vaihto ulosMalviniemi Karoliina
62'Vaihto sisäänKulla Mea
70'Vaihto ulosNyman Frida
70'Vaihto sisäänPerkiö Mette
74'MaaliRintala Sofia
74'MaalisyöttöKulla Mea
75'MaaliKulla Mea
75'MaalisyöttöRintala Sofia
78'Vaihto ulosRimpilä Amanda
78'Vaihto ulosKangasniemi Josefine
78'Vaihto sisäänPuutio Martta-Kaisa
78'Vaihto sisäänOrmiskangas Amanda
80'Veikkaustähdet *Tiensuu Taru
80'Veikkaustähdet *Huuhka Fanny
80'Veikkaustähdet *Rintala Sofia
80'Veikkaustähdet *Nyman Frida
80'Veikkaustähdet **Rimpilä Amanda
80'Veikkaustähdet ***Kangasniemi Josefine