B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

KPV - JyPK  1 - 4

Ykspihlaja, urheilukenttä

KPV:n B-tytöille tappio Pihlajan Wembleyllä

KPV:n b-tytöt kohtasivat tänään runkosarjan viimeisesä kotiottelussa JyPKin Jyväskylästä. Tuloksena oli 1-4 (0-2) tappio ja samalla varmistui, että B-tyttöjen ottelut jatkuvat alaloppusarjassa.

Ottelun ensimmäiset minuutit antoivat odottaa tasaista ottelua. 7 minuutilla tulee kotijoukkueeen puolustukselle merkkaus virhe, jonka seurauksena maalille vapaaksi unohdettu Iina Markkanen vie vieraat 0-1 johtoon. Ottelun 14 minuutilla saa kotijoukkue jo pallon ylärimaan. Matilda Nymanin keskitykseksi tarkoittama pallo pomppaa veskarin edestä ylärimaan. Seuranneesta jatkotilanteesta Josefinen Kangasniemi ei aivan osu palloon. Ottelun 24 minuutilla sattuu sitten pikku kummajainen ainakin yleisön mielestä. JyPKillä pieni hyökkäyksen poikanen, jonka seurauksena JyPK pelaaja laukoo kovan laukauksen, joka osuu omáan pelaajaan josta pallo kimpoo keskialueelle jonka seurauksena Matilda Nyman ois päässyt yksin läpi. Mutta mitä vielä peli puhalletaan poikki JyPK-pelaajan loukkaantumisen takia. Aivan jakson loppuhetkillä Emilia Ahonen pääsee vapaasti laukomaan lähietäisyydeltä vieraat 0-2 taukojohtoon.

Toisen puoliajan alussa on kotijoukkue kaventaa. Matilda Nyman antaa kulmapotkun, mutta pusku harmittavasti päin maalivahtia. Jakson 50 minuutilla Heta Markkula onnistuu lisätä vieraiden johdon 0-3. Muutama minuutti tästä niin jälleen kotiyleisö joutuu kommentoimaan äänekkäästi tuomiota. Vieraille tuomitaan rankkari vähän kyseenalaisesti. Heta Markkula laukoo ja vaikka kotijoukkueen maalivahti Ada Widjeskog aavistaa hyvin niin ei aivan ylety estämään neljännen maalin syntyä. tämän jälkeen paremmat paikat kotijoukkueella. Ottelun 60 minuutilla Frida Nyman laukoo ja vieraiden maalivahti torjuu vaivoin kulmaksi. Ottelun 74 minuutilla saa kotijoukkue jo pallon tolppaan. Senja Honkala antaa vaparin ja Iida-Maria maunula puskee tolppaan. Kotijoukkueen 1-4 kavennuksen puskee lähietäisyydeltä Amanda Ormiskangas.

Vieraiden parhaimpana palkittiin Heta Markkula ja kotijoukkueesta Frida Nyman.

1 - 4

JyPK
(0-2)
41'Vaihto ulosNurmi Nanna
41'Vaihto sisäänRimpilä Amanda
49'VaroitusTiala Rina
53'Vaihto ulosMatikainen Sofia
53'Vaihto sisäänLehojärvi Emmi
63'Vaihto ulosJungar Daniela
63'Vaihto ulosNyman Matilda
63'Vaihto sisäänOrmiskangas Amanda
63'Vaihto sisäänMaunula Iida-Maria
77'MaaliOrmiskangas Amanda
80'Veikkaustähdet *Kangasniemi Josefine
80'Veikkaustähdet **Tiala Rina
80'Veikkaustähdet ***Nyman Frida