22
LOK
15.00
Edustus, Miesten Ykkönen

FC Jazz - KPV KPV   1 - 1

Pori Stadion

Kauden päätöksestä tasuri

Otteluraportti FC Jazz-KPV 22.10.2016, Pori

Vaisu tasuri kauden päätöksessä

Kun otetaan viileä syyspäivä, todella kylmä tuuli, vain kourallinen katsojia sekä molemmille joukkueille merkityksetön kauden viimeinen ottelu, niin ketään ei varmasti yllätä että itse ottelu ei juuri hienouksia tarjoa.

Kotijoukkueen putoaminen oli varmistunut jo hyvä tovi sitten, KPV varmisti myös viidennen sijansa edelliskierroksella.

Ottelussa KPV loi hieman enemmän maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä oli toivomisen varaa. Jazz siirtyi reilun tunnin pelin jälkeen 1-0 johtoon Eero Lehtisen osumalla. Vierailija haki tasoitusta ja saikin ansaitun tasoitusmaalin ottelun viimeminuuteilla. Irakli Sirbiladze jatkoi Mike Bannerin hyvän keskityksen maaliin ja nosti kauden maalimääränsä 15. Sillä irtoaa maalipörssissä kakkossija.

1-1 jäi myös ottelun lopputulokseksi ja molemmat joukkueet kartuttivat pistetiliään vielä yhdellä pisteellä.

-"Vaisu ottelu oli. Vaikka yritettiin tsempata niin panokseton peli näkyi molempien joukkueiden otteissa", tiivisti KPV:n kapteeni Aki Sipilä.

KPV:n kausi oli kokonaisuudessaan erikoinen. Ensimmäisen kolmanneksen KPV vei loistavasti ja oli jo karussa sarjan kärjessä. Toisella kolmanneksella peli ajautui takalukkoon ja pisteitä ei kertynyt kuin kourallinen. Viimeiselle kolmannekselle KPV vaihtoi valmentajaa ja otteet hieman terävöityivät ja Vihreä nappasi viidennen sijan ja yhden kotiottelun enemmän tulevalle kesälle.

KPV siis nousijajoukkueena kovassa sarjassa viides, liiganousun nappasi JJK ja liigakarsintaan TPS. Kakkoseen putoavat FC KTP ja FC Jazz. Tästä jatketaan talvella harjoitusotteluiden sekä Suomen Cupin parissa!

Tilastot
FC Jazz

1 - 1

(0-0)
89'MaaliSirbiladze Irakli

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola