15
LOK
15.00
Edustus, Miesten Ykkönen

KPV KPV - FC KTP  1 - 1

Keskusurheilukenttä, Kokkola

KPV-FC KTP la 15.10. klo 15.00

Otteluennakko KPV-FC KTP 15.10.2016, Kokkolan Keskuskenttä

Kauden viimeinen kotimatsi

Putoamiskurimuksessa taisteleva FC KTP Kotkasta saapuu Kokkolaan ja Keskuskentälle kauden päätösotteluun lauantaina klo 15.00.
Viikon kuluttua KPV matkustaa vielä viimeisen kierroksen otteluun Poriin, mutta Keskuskentän kausi pistetään pakettiin huomenna.

KPV joutuu otteluun hieman siipirikkoisena, sillä pitkäaikaispotilaiden lisäksi sivussa on korttitilien täyttymisen vuoksi Mike Banner sekä Timo Rauhala. Lisäksi Ville Luokkala sai harjoituksissa kolhuja ja joukkueessa on useampi pelaaja kärsinyt kuumeilusta, joten ottelun avausmiehistö on vielä arvoitus.

FC KTP pelaa siis Kokkolassa "veitsi kurkulla" ja vain voitto pitää ohuet mahdollisuudet sarjapaikan säilymisestä hengissä. Kotkalaisten rosterista puuttuu niinikään korttitilien täyttymisen vuoksi Ville Oksanen sekä Ykkösen maalipörssin kärkisijoilla keikkuva Jussi Aalto. Varsinkin Aallon poissaolo tekee ison loven ahtaajafutaajien hyökkäyskalustoon.

Kova vääntö siis varmasti luvassa, KPV lähtee päättämään kotipelikauttaan vain voitto mielessä. Voitto myös varmistaisi sijoituksen viiden parhaan joukossa ja sitä kautta yhden kotiottelun enemmän, joten nyt kannattaa kaikkien tulla paikan päällä kannustamaan ja hankkimaan enemmän katsottavaa tulevalle kaudelle!

Ottelu näkyy myös kepit.tv:ssä, mikäli et vaikuta Kokkolassa tai et jostain syystä peliin pääse. Mutta muista että Peli on aina parasta paikan päällä!

Tilastot

1 - 1

FC KTP
(0-0)
72'MaaliSirbiladze Irakli

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola