2
LOK
18.30
Edustus, Miesten Ykkönen

JJK - KPV KPV   0 - 1

Jyväskylä, Harjun stadion

Vihreä Harjulle kettujahtiin

Otteluennakko JJK-KPV 2.10.2016, Harjun Stadion Jyväskylä

Vihreä kaatamaan sarjakärkeä

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet vähintäänkin mielenkiintoisia. Toukokuussa JJK voitti muutaman hirmuisen kaukolaukauksen siivittämänä Harjulla peräti 3-0, vaikka vierailija KPV pelasi erinomaisen ottelun ja paukutti maalikehikoitakin useampaan otteeseen. Heinäkuun lopulla Kokkolassa pelatussa kohtaamisessa KPV nousi takaa-ajoasemasta ohi, Irakli Sirbiladzen kahdella maalilla ja voitti ottelun 2-1. Tuossa ottelussa JJKL joutui pelaamaan loppuminuutit vajaalla Topi Järvisen loukkaannuttua.

Tapahtumia ei siis ole puuttunut näiden kahden joukkueen kohtaamisista tällä kaudella, ja kun historiasta löytyy vielä hyvin muistissa olevat Ykkösen nousukarsinnat muutaman vuoden takaa, ei varmasti jännitettä puutu sunnuntain ottelustakaan.

JJK:lla on alla kolme perättäistä voittoa ja sarjataulukossa Kettupaidat pitävät piikkipaikkaa ennen viikonlopun pelejä, neljän pisteen erolla TPS:aan. Kaksikon takana nousumahdollisuuksia kyttää lähimpinä AC Oulu sekä FF Jaro. KPV on tällä hetkellä sarjassa viidentenä ja alla on kirvelevä derbytappio sekä kaksi ottelua ilman tehtyä maalia. Nousuhulinat taitavat olla tällä kaudella neljän kärkijoukkueen heiniä, mutta Vihreillä riittää kuitenkin loppukaudeksi panosta, sillä paikka viiden parhaan joukossa Ykkösessä varmistaa yhden kotiottelun enemmän tulevalle kaudelle.

Sunnuntain otteluun kotijoukkue odottelee loukkaantumisen jäljiltä takaisin Mikko Mannista, joka oli jo viime sunnuntain Jazz-ottelussa penkillä. Pelikieltoja ei ole jyväskyläläisiä kiusaamassa.

KPV saa takaisin kokoonpanoonsa pelikieltonsa kärsineet Henri Myntin sekä Dawda Bahn. Loukkaantuneiden kirjoissa ovat yhä Yankuba Ceesay sekä Washilly Tshibasu.

-” Viikko taas touhuttu harjoituskentällä ja viime sunnuntain tappio saatu nollattua. Kun päästään haastamaan sarjakärki Jyväskylässä ja katsomossa varmasti mukavasti väkeä, niin olen varma että jokainen syttyy taas pelaamaan vähintään samalla tasolla kuin Oulu-pelissäkin”, kommentoi ottelun alla KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski.

-”Pelikiellosta vapautuu valmennukselle pari pelaajaa käyttöön, joten päästään senkin puolesta vähän paremmista lähtökohdista tähän peliin. Työhaalarit päälle ja tehokkuus molempien maalien edustoille niin eiköhän niillä lähde harjulta 3 pinnaa paluumatkalle”, jatkaa Kalliokoski.

JJK-KPV siis Harjun Stadionilla sunnuntaina 2.10. klo 18.30. Ottelu näkyy suorana VeikkausTV:llä, tästä johtuen Liveseurantaa nettisivuille ei ole tarjolla.

Tilastot
JJK

0 - 1

(0-1)
15'MaaliSirbiladze Irakli

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola