B-tytöt, B-tytöt SM-alaloppusarja pohjoinen

SeMi - KPV   8 - 3

Seinäjoki Prunttimäki

B-tytöille tappio Seinäjoella!

KPV:n b-tytöt kävivät tänään sunnuntaina pelaamassa kauden viimeisen vierasottelun SeMiä vastaan Seinäjoella. Todella tuulisissa olosuhteissa pelatun ottelun Prunttimäen kentällä voitti SeMi varsin selvin numeroin 8-3.

Vierasjoukkue KPV pelasi ensimmäisen puoliajan kovan myötätuulen avittamana. Ottelun ensimmäiset minuutit olivat KPV:n tyttöjen osalta varsin hyvää pelaamista ja antoivat odottaa ottelulta enemmän. Sitten astuu kuvaan se kuuluisa "mutta" kesken hyvän otteen SeMi siirtyy johtooon 1-0 maalintekijänä Milla Kuoras. Tästä viisi minuuttia ja kotijoukkue lisää johtoaan 2-0 maalintekijän ollessa Emilia Rautakorpi. Ottelun 21 minuutilla kotijoukkue siirtyy 3-0 johtoon Emilia Rautakorven maalilla. Ottelun 24 minuutilla KPV kaventaa tilanteeksi 3-1 Annika Viitasen nostettua yli maalivahdin Lotta Niemelän syötöstä. Tästä pari minuuttia niin Nea Nyrhinen siirtää kotijoukkueen 4-1 johtoon. Taukonumerot 5-1 tekee hivenen kyseenalaisesta rangaistuspotkusta Emilia Rautakorpi.

Toisen puoliajan 46 minuutilla Emilia Rautakorpi lisää kotijoukkueen johdon 6-1. Tästä muutama minuutti niin KPV:n Frida Nyman taistelee hyvin rangaistusalueen sisällä ja onnistuu laukomaan 6-2 kavennuksen. Pari minuuuttia tästä niin Nea Nyrhinen tekee pari maalia minuutin sisällä. Päätösnumerot 8-3 tekee Sofia Rintala Matilda Nymannin syötöstä.

KPV:n b-tyttöjen kauden viimeinen peli pelataan sunnuntaina 20.9 klo 14.00 Kokkolan keskuskentällä Merilappi Unitedia vastaan. Tämänpäiväisen ottelutuloksen johdosta ei liene vaikea motivoida tyttöjä tekemään töitä ensi viikolla ja saada kaudelle kunnon päätös. Päästetystä kahdeksasta maalista huolimatta joukkueen parhaimmistoa oli maalivahti Laura Soini. Tehdyille maaleille Laura ei voinut mitään ja teki Laura vielä monta hienoa torjuntaa estäen lukemien menemästä kaksinumeroisiksi.

SeMi

8 - 3

(5-1)
24'MaaliViitanen Annika
24'MaalisyöttöNiemelä Lotta
41'Vaihto ulosNurmi Nanna
41'Vaihto sisäänOjala Roosa
50'MaaliNyman Frida
60'Vaihto ulosViitanen Annika
60'Vaihto sisäänMalviniemi Karoliina
66'Vaihto ulosSoini Laura
66'Vaihto sisäänKettunen Anna
68'MaaliRintala Sofia
68'MaalisyöttöNyman Matilda