KPV - SiPS/Wimma/YJ  5 - 2

Kokkolan keskuskenttä

B-tytöille voitto SiPS/Wimma/YJ:stä keskuskentällä!

B-tytöille voitto SiPS-Wimma/YJ:stä Keskuskentällä!

KPV:n B-tytöt kohtasivat lauantaina aurinkoisella keskuskentällä SiPS/Wimma/ YJ:n. Tuoksena oli ansaittu 5-2 voitto, Lähtökohdat otteluun olivat haastavat viiden tytön ollessa toipilaana. Joukkuetta vahvistamaan tulivat 5 c-tyttöä.

Liekö kentälle marssin aikana soinut Palloveikko humppa vai mikä siivittänyt tytön hyvään iskuun, sillä ottelu alkoi kotijoukkeen selkeällä hallinnalla. Ottelun neljännellä minuutilla Matilda Nyman laukoo lähietäisyydeltä kotijoukkueen 1-0 johtoon. Pelikellossa 12 minuuttia ja Sofia Rintala syöttää ja Roosa Nyman laukoo kotijoukkueen 2-0 johtoon. Ottelun 33 minuutilla Patricia Träsk laukoo kulmurista lähietäisyydeltä taululle 3-0 taukonumerot.

Toinen puoliaika jatkuu kotijoukkueen hallinnalla. Ottelun 57 minuutilla Roosa Nyman syöttää Sofia Rintalan vapaaksi ja tarkka laukaus vastaan tulleen maalivahdin ohi, taululla 4-0 numerot. Ottelun 61 minuutilla Frida Nymanin tarkka pystysyöttö vapauttaa Annika Viitasen ja tarkka laukaus vasempaan alanurkkaan ja taululla 5-0 numerot. Vierasjoukkue kavensi loppupuolella kahdesti ja maalintekijät olivat Mari Kanerva ja Veera Tikkanen.

Palkintoraati palkitsi kotijoukkueesta Matilda Nymanin ja vieraista Siru Puustisen.

B-tyttöjen pelit jatkuvat 13.9 Semin vieraana.

Kuvat:Jukka Lehojärvi

5 - 2

SiPS/Wimma/YJ
(3-0)
4'MaaliNyman Matilda
12'MaaliNyman Roosa
12'MaalisyöttöRintala Sofia
33'MaaliTräsk Patricia
50'Vaihto ulosTräsk Jannika
50'Vaihto ulosTräsk Patricia
50'Vaihto sisäänLehojärvi Emmi
50'Vaihto sisäänRimpilä Amanda
57'MaaliRintala Sofia
57'MaalisyöttöNyman Roosa
61'MaaliViitanen Annika
61'MaalisyöttöNyman Frida
64'Vaihto ulosRintala Sofia
64'Vaihto ulosViitanen Annika
64'Vaihto sisäänPerkiö Mette
64'Vaihto sisäänPuutio Martta-Kaisa