B-tytöt, B-Tyttöjen SM-Sarja

ONS - KPV   3 - 0

Castrenin Kenttä Oulu

KPV:n b-tytöt hienosti viides alkulohkossaan!

KPV:n pelasivat tänään b-tyttöjen SM-sarjan viimeisen alkulohkon pelinsä Oulussa ONS:sia vastaan. Vierasjoukkue KPV:n tytöillä oli pieniä loukkaantumishuolia pienten vammojen muodossa. Jalkeille saatiin vain 11 b-tyttöä ja sen lisäksi kolme c-ikäistä. Aurinkoisessa säässä uusitulla Castrenin keinonurmella pelatun pelin voitti ONS lukemin 3-0. Näin ollen päivän tulosten selvittyä varmistui, että KPV:n b-tytöt sijouttuvat alkulohkossaan viidenneksi. KPV:n b-tyttöjen pelit jatkuvat alemmassa loppusarjassa kolmella pelillä joista kaksi on kotiottelua.

Otteluun vierasjoukkue KPV lähti puolustusvoittoisella taktiikalla. Ottelu alkoi ONS:sin hallinnalla, mutta ensimmäinen vaarallinen maalipaikka tarjoutui vierasjoukkue KPV:lle ottelun alkupuolella. Roosa Nyman sai karvattua karvattua ottelun alkupuolella pallon ONS:sin puolustukselta ja pääsi puolittain läpi, mutta laukaus vasurilla päin maalivahtia,. Vähän tämän jälkeen ONS siirtyi 1-0 johtoon Viivi Korkalan maalilla. Ottelun 35 minuutilla kotijoukkueen kulman nyrkkeilee maalivahti Laura Soini pois maalilta, mutta pallo ajautuu Emmi Peuhkuriselle joka laukoo 2-0 johdon kotijoukkueelle.

Toinen puoliaika noudattaa aika samaa kaavaa kuin ensimmäinen puoliaika. ONS pitää palloa ja aika ajoin KPV tytötkin ovat hyvin pelissä mukana. Loppunumerot 3-0 laukoo kulman jälkitilanteesta Anna Olmala ottelu 51 minuutilla.

Kotijoukkueesta palkittiin Roosa Immonen ja vieraista palkittiin maajoukkuepelaajan aisoissa pitänyt Sanna Rautio.

KPV:n tyttöjen pelit jatkuvat todennäköisesti venetsialais lauantain SiPS/Wimma YJ:tä vastaan, kun asioista päästään alkuviikosta sopimaan.

ONS

3 - 0

(2-0)
6'Vaihto ulosHedman Maija
6'Vaihto sisäänTräsk Jannika
67'Vaihto ulosNyman Roosa
67'Vaihto ulosNyman Matilda
67'Vaihto sisäänPuutio Martta-Kaisa
67'Vaihto sisäänRimpilä Amanda