4
LOK
13.15
B-pojat, B-pojat Ykkönen

VPS-j - KPV   3 - 1

Vaasa, Botniahalli

Vepsu vei vihreitä

VPS oli kotonaan odotetun vahva ja vei vihreitä lukemin 3-1. Ensimmäinen 20 minuuttia oli vahvaa vepsun hallintaa, eikä KPV saanut peliään oikein millään käyntiin. Menikö jännityksen piikkiin vai mikä oli syynä, mutta peli ei toiminut oikein millään osa-alueella. Manageri epäili pukukoppimusaa; Antti Tuiskun voimalla ei pelejä voiteta. Ei iskenyt kentällä sata salamaa tulta, eikä ollut peto irti.

Ei vihreät kuitenkaan täysin vastaan tulija ollut, vaan peli tasaantui vaasalaisten vahvan alun jälkeen ja vihreillä oli pari-kolme maukasta maalipaikkaa. Niistä pallo sisään, niin matsi olisi saanut uuden käänteen. Kaikki kunnia kuitenkin vepsulle. Kotijoukkue ansaitsi voittonsa ja oli juuri tuon verran parempi.

KPV:n kuuden ottelun tappioton putki siis katkesi viimeisen pelin tappioon, mutta häviöstä huolimatta pelit jatkuvat ensi kaudella divarissa :)
Turhan jännäksi meni. Vihreitten kohtaloksi koituivat liian monet tasurit. Ne voittamalla oltaisiin oltu korkealla taulukossa.

Joukkueella on takana todella pitkä kausi, joka alkoi vuosi takaperin ja taukoa on pidetty vain joulun seudulla viikko ja heinäkuussa toinen. Sarjapelejä pelattiin tammikuun lopulta lokakuulle.  Harjoituksia kertyi 194 kpl ja pelejä 36 kpl. Pelireissuilla kuljettiin akselilla Lahti - Rovaniemi. Hyvin joukkue pysyi kasassa ja pojat kohtuullisen ehjinä tässä kovassa treeni ja pelitahdissa. Ainoastaan kolme poikaa siirtyy vanhempiin ikäluokkiin (Akatemiaan?), joten hyvä runko on olemassa ensi kautta varten.

Suuret kiitokset pelaajille, valmentajille, jojolle, huoltajalle ja bussikuskille, sekä poikien vanhemmille. Tämä on hieno, hyvähenkinen yhteisö, jossa on mukava toimia; todellinen ”green family” :) 

OTTELUPÖYTÄKIRJA

Tilastot
VPS-j

3 - 1

(2-0)
21'Vaihto ulosBiskop Nicholas
21'Vaihto sisäänIhalainen Jusa
40'Vaihto ulosSaviranta Oskari
40'Vaihto sisäänKentala Matias
56'Vaihto ulosSeppälä Aleksi
56'Vaihto sisäänSkog Robin
75'Vaihto sisäänAlajoki Ilmari
78'Vaihto ulosHakasalo Joonas
80'MaaliPalosaari Valtteri
80'Veikkaustähdet *Ihalainen Jusa
80'Veikkaustähdet **Renlund Erik
80'Veikkaustähdet ***Peuraharju Atte

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola