18
SYY
19.00
Akatemia, Miesten kolmonen

KPV - Norrvalla FF  0 - 1

Santahaka tekonurmi

Ihmemaali ratkaisi pelin

Norrvalla FF:n Andrey Shirobokovin ihmemaali pelin 58.minuutilla ratkaisi kolmosen ottelun NoFF:n eduksi. Tasaisessa ja hyvätasoisessa pelissä KPV akatemia jäi osattomaksi, vaikka tasapeli tai kotivoittokaan ei olisi ollut mikään vääryys sen verran enemmän akatemia palloa ottelussa piti. Molemmilla joukkueilla oli pari, kolme hyvää maalintekopaikkaa.  Onnistuminen tuli vain Norrvallalle paikasta, joka ei edes näyttänyt maalipaikalta.

Shirobokov kuitenkin onnistui. Mies oli selin maaliin 20 metrrin päässä maalista, kun pallo tuli miehen eteen pikku pompulla. Siitä Shirobokov kiskaisi kääntölaukauksella hirmukudin, joka meni riman kautta maaliviivalle ja siitä vielä maalin kattoon. Olisiko kuivemmalla kelillä pompannut jopa ulospäin kuten yhdessä akatemian pelissä kotijoukkueelle kävi.

Tuo maali ratkaisi lopulta pisteiden kohtalon ja Norrvallasta saapunut fanijoukko sai poistua helpottuneena kotimatkalleen. Viimeisille sekunneille asti kuitenkin joutuivat puristelemaan rystysiään. Akatemia haki vimmatusti tasoitusta, mutta Norrvallan rankkarialueelle asti pudonnut puolustus kesti loppuun asti. Muutamalla vastahyökkäyksellä NoFF kuitenkin piti KPV akatemian puolustamisen hereillä eikä ylettömiin riskeihin ollut mahdollisuutta.

Ruotsalaisvalmentaja jan Stahren piiskaama Norrvalla on ilmoittanut tavoittelevansa sarjanousua ja edelleen nousu on sen omissa käsissä. Päätöskierroksen kotiottelu Lapuan Virkiää vastaan ratkaisee nousijan, sillä myös kärkijoukkue Virkiä haluaa nousta.

KPV akatemia joutuu vielä taistelemaan tosissaan loppuun asti. Viimeisellä kierroksella akatemia pelaa Ähtävällä Esse IK:a vastaan. Pistekin tuosta ottelusta varmistaisi akatemialle sijoituksen sarjan yhdeksäntenä. Sarjan hännillä oleva Korsholma ja kymmenentenä oleva Kraft 2 voivat kuitenkin mennä voitoillaan akatemiasta ohi ellei Ähtävältä pisteitä ensi lauantaina kerry.

Tilastot

0 - 1

Norrvalla FF
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola