Akatemia, Miesten kolmonen

FC Korsholm - KPV   3 - 2

Mustasaari keskuskenttä

Akatemia jäätyi lopussa

Akatemialla oli keskiviikkona paikka panna piste putoamiskamppailulle. Kuuden pisteen ottelussa kotijoukkue FCKorsholm oli kuitenkin toista mieltä ja puristi loppuminuuteilla akatemian maalin johdon aluksi tasoihin ja yliajalla vielä kotivoitoksi.

Jere Kentala vei akatemian avausjaksolla 1-0 johtoon. Lisäksi kertaalleen osuttiin tolppaan ja pari muutakin hyvää maalipaikkaa hukattiin. Kun peliä ei saatu pakettiin, pysyi kotijoukkue mukana ja loppuun asti taistelemalla korjasi koko potin. Kentala vei vielä toisella jaksolla akatemian 2-1 johtoon. Viimeinen kymppi oli kuitenkin kotijoukkuueen. Ensin tasoitus viisi minuuttia ennen täyttä aikaa ja yliajalla voittomaali.

Opetus on karua nuorelle joukkueelle. Sarjaa on kuitenkin jäljellä neljä ottelua ja eroa putoamisviivaan viisi pistettä. Seuraavaksi yritetään pistelisäystä kotikentällä viikon päästä.

FC Korsholm

3 - 2

(0-1)
30'MaaliKentala Jere
60'MaaliKentala Jere