B-tytöt, BT SM alaloppusarja pohjoinen

WJK/YJ - KPV   0 - 0

Varkaus keskuskenttä keinonurmi

SE ON SIINÄ! 0-0 ja ensi vuonna SM-sarja jatkuu!

Tytöt hakivat kuin hakivatkin sen tarvittavan tasurin ja SM-sarjapaikka ensi vuodeksi on uusittu! Hienoa!!!!

KPV:n kokoopano: Koivisto- Hedman, Mäki-Ullakko, Laakkonen, Wentjärvi -Nyman F (25 Malkamäki), Vääräkoski, Koskela, Matikainen, R Nyman -Mannström

No niin B-tyttöjen kausi 2014 kausi tuli tänään päätökseen ja millä tavalla huh huh. Tytöt lähtivät matkaan jo perjantaina ja yöpyivät Kuopiossa johtuen pelin aikaisesta alkamisajankohdasta. No tuloshan ottelussa oli aivan loistava. Mahtavan taistelun tuloksena ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin 0-0, mikä takaa sen, että ensi kaudellakin Kokkolassa pelataan b-tyttöjen SM-sarjaa KPV:n toimesta.

1 puoliaika

Ensimmäinen puoliaika alkaa tasaisissa merkeissä. Ottelun kolmannella minuutilla kotijoukkueella hyvä paikka, mutta laukaus vähän oikealta ohi. Ottelun 7 minuutilla Keena Koskela laukoo, mutta vähän yli. Peliä käyty 16 minuuttia Ada Mannström laukoo keskeltä hyvästä paikasta, mutta ei tulosta. Ottelun 28 minuutilla kotijoukkueella hyvä paikka,mutta laukaus vähän oikealta ohi. Ottelun 35 minuutilla meillä tosi hyvä paikka Ada Mannström keskittää laidalta keskelle, mutta Sofia Matikainen ei saa puolustajan häirinnän takia oikein kunnon laukausta aikaan. Mitä pidemmälle ensimmäinen puoliaika eteni sen paremmin tulimme peliin mukaan.

2 puoliaika

Toinen puoliaika alkaa kotijoukkueen lievällä hallinnalla maalipaikkojen jäätyä puuttumaan. Ekan kympin jälkeen hallinta siirtyi meille, mutta maaleja emme oniistuneet tekemään selvästä hallinnasta huolimatta. Eka puoliajalla pari kertaa vaarallisesti ohi laukonut Aino Kröger pysyi toisen puoliajan pimennossa toppariparimme Teija Laakkosen ja Erica Mäki-Ullakon toimesta. Ensi esiintymisen KPV:n paidassa tehnyt Laura Wentjärvi pelasi myös tosi hyvin. Vierasjoukkue KPV:stä palkittiin Veera Vääräkoski.

Loppusanoina päivän ottelusta voidaan sanoa, että ensi minuutista lähtien KOKO JOUKKUE taisteli joka pallosta ja joka tilanteesta täysillä loppuun. Kuvaavaa ottelussa että tyttömme aiheuttivat kovalla liikkeellä ja työllä sen, että kotijoukkueen pelaavat saivat kolme varoitusta. Päättyneestä kaudesta 2014 voidaan sanoa, että vaikean alun jälkeen (kuusi tappioita) tytöt ovat menneet valtavin harppauksin eteenpäin. Ennen kauden alkua tavoitteemme oli sarjapaikan uusiminen ja se tapahtui. Mutta millä tavalla, kaikki ratkeaa viimeisessä ottelussa ja kaikki on auki loppuvihellykseen saakka. HIENOA TYTÖT JA SUURI KIITOS KAUDESTA 2014!

WJK/YJ

0 - 0

(0-0)
25'Vaihto ulosNyman Frida
25'Vaihto sisäänMalkamäki Emma
42'VaroitusMalkamäki Emma