B-tytöt, BT SM alaloppusarja pohjoinen

KPV - Siklu/YJ  5 - 2

Ykspihlajan Urheilukenttä

B-tytöillä ratkaisuhetket käsillä kun Siklu/YJ saapuu Pihlajaan!

B-tyttöjen alemman loppusarjan peliin Ykspihlajaan saapuu vieraaksi SIKLU/YJ1. Tämän kyseisen pelin olisi kuulunut olla meidan vieraspeli, mikäli sarjaohjelma olisi tehty oikein. Vierasjoukkue SIKLU on varmistanut jo sarjapaikkansa. Torstai-iltana varmistui myös se JyPK jatkaa myös ensi kaudella SM-sarjassa. Eli kamppailu putoamisesta käydään KPV:n ja WJK:n välillä.

Kevään pelissä Santahaan keinonurmella hävisimme niukasti 0-1. Tässä pelissä onnistuimme luomaan monta hyvää maalipaikka ensimmäisellä puoliajalla siinä onnistumatta. SIKLU teki maalinsa heti toisen puoliajan alussa, minkä jälkeen emme saaneet peliämme kulkemaan. Kesäkuun alussa Siilinjärvellä pelasimme 2-2 tasapelin ja olimme tosi lähellä voittoa mm. osuttaemme viimeisellä kymmen minuuttisella kaksi kertaa ylärimaan.

Kotijoukkue KPV:lle sarjapisteet olisivat tosi tärkeet. Voitolla KPV ohittaisi WJK:n sarjataulukossa, mikä takaisi viimeiseen peliin Varkauteen paremmat lähtöasetelmat. Miten tässä KPV:n B-tyttöjen viimeisessä kotiottelussa Ykspihlajassa käy selviää lauantaina klo 14.00. Otteluun vapaa sisäänpääsy. Ottelusta on liveraportointi KPV:n verkkosivuilla.

Tilastot

5 - 2

Siklu/YJ
(2-0)
7'MaaliMatikainen Sofia
33'MaaliKoskela Keena
57'MaaliMannström Ada
61'MaaliNyman Roosa
61'MaalisyöttöMannström Ada
67'Vaihto ulosNyman Roosa
67'Vaihto ulosHedman Maija
67'Vaihto sisäänRintala Sofia
67'Vaihto sisäänNurmi Nanna
77'MaaliMatikainen Sofia
77'MaalisyöttöHuuhka Fanny