B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

ViFK - KPV   2 - 0

Kaarlen kenttä Vaasa

Tytöille tappio Vaasasta hyvällä pelillä!

1 puoliaika                                                                                                                                                                                             Rantakaupungien derby alkaa tasaisissa merkeissä ensimmäisen kympin ollessa lievästi kotijoukkueen hallintaa. Ottelun 10-35 minuuttia olivat vierasjoukkueen KPV:n hallintaa, minkä kotijoukkueen juokkueen johtajakin myönsi. Ottelun 20 minuutilla oikea laitapakkimme Roosa Nyman nousee hyvin oikeaa laitaa pitkin ja parin seinäsyötön jälkeen syöttää keskelle Ada Mannströmmille jonka laukaus niukasti yli. 26 minuutilla Ada pääsee keskeltä laukoon, johon kotijoukkueen maalivahti venyttää jalkansa hienosti väliin. Tästä muutama minuutti ja Veera Vääräkoski laukoo n. 22 metristä niukasti yli. 33 minuuttia pelikellossa Erica Mäki-Ullakko laukoo todella kaukaa ja laukaus yhden pompun kautta niukasti yli. Minuutti tästä ja kotijoukkueen paras paikka tähän mennessä hyökkääjän päästyä laukoon läheltä, mutta niukasti yli. Ja niinhän siinä monesti käy hyvän hallinan päätteeksi harmiton pallonmenetys keskialueella ottelun 36 minuutilla ja syöttö laitaan ja sieltä keskelle ja laukaus puolustajan estelyistä huolimatta verkon perille ja  olemme tappiolla 1-0. Ennen puoliaikaa kotijoukkueella pari puolittaista maalipaikkaa.

2 puoliaika

Toisen puoliajan alku tasaista taistelua. Ottelun 49 minuutilla kotijoukkueen todella hyvä paikka jonka Sinna Koivisto torjuu hienosti jalalla. Minuutti tästä niin kotijoukkueen hyökkäjä vapautetaaan läpiajoon josta kotijoukkue siirtyy 2-0 johtoon. Tämän jälkeen kotijoukkue laskee vähän peliä ja emme saa peliämme kulkemaan läheskään sille tasolle kuin ensimmäisellä puoliajalla. Lopussa meillä pari puolittaista paikkaa mm. Teija Laakkonen laukoo 10 metristä ilman tulosta ja aivan lopussa Ada Mannström laukoo mutta puolustaja saa jalkansa väliin.

Päivän pelistä jäi eniten harmittamaan se, että emme onnistuneet tekemään maalia ensimmäisen puoliajan todella hyvällä jaksolla. Tytöiltä todella hyvää peliä ensimmäisellä jaksolla. Toisesta puoliajasta on rehellisyyden nimissä sanottava, että puoliaika oli kotijoukkueen.

B-tyttöjen alaloppusarjan pelit jatkuvat todennäköiseti kahden viikon päästä mikä selviää ensiviikon alussa. Sarja pelataan yksinkertaisena neljän viimeisen joukkueen kesken jo saatujen pisteiden jäätyä voimaan. Tämän päivän ottelutulosten jälkeen sarjasta tulee todella tiukka Varkauden onnistuttua voittamaan JyPk Jyväskylässä. Eli eroa sarjan viimeisenä olevaan Varkauteen on vain yksi pinna. Todella kummallista alaloppusarjassa on viimeisen ottelu kierroksen parit eli viides kohtaa kuudennen ja kahdeksas kohtaa seitsämännen eli meidät. Missä kotietu paremmin sijoittuneelle?

ViFK

2 - 0

(1-0)
41'Vaihto ulosHedman Maija
41'Vaihto sisäänLaakkonen Teija
52'Vaihto ulosKoskela Keena
52'Vaihto ulosNyman Frida
52'Vaihto sisäänWestman Nathalie
52'Vaihto sisäänRintala Sofia
60'Vaihto ulosNyman Roosa
60'Vaihto sisäänHuuhka Fanny
78'Vaihto ulosMalkamäki Emma
78'Vaihto sisäänRintala Laura