B-pojat, Ykkönen lohko C

VIFK - KPV   1 - 0

Fennia areena, Vaasa

B-poikien kausi päättyi tappioon Vaasassa

B-poikien Vaasan reissu päätyi niukkaan tappioon. Kotijoukkueena isännöinyt VIFK vei voiton 1-0. Joukkueet päätyivät tasapistein peräkkäin sarjataulukossa. Paremman maalisuhteen turvin KPV nappasi kolmannen sijan lopullisessa taulukossa.
Tappion myötä BSM-karsintapaikka lipesi käsistä.

Itse ottelun Vifkin pojat alkoivat melko rytinällä vyöryttäen hyökkäyksiä kohden vieraiden maalia reilun kympin ajan, ennenkuin vihreä sai humpan juonesta jotenkin kiinni.  Isännän rynnistyksen ajan piti kanariankeltaisissa pelannut maalivahti Tommi Möttönen paraatipelastuksillaan   vieraat pelissä mukana.

Alkurynnistyksen jälkeen peli tasoittui ja vihreä sai luotua tilanteenaihiota, joista ei tullut valmiimpaa. Ottelun 26. minuutilla vierasjoukkueen fokus hieman herpaantuu VIFKin hyökkäyspään heiton jälkeen vieraat jäivät ihmettelemään maailman menoa, tämä kostautui maalin muodossa.

Heiton jälkeen pallo toimitettiin  kahdellekympille, komea laukaus, Möde maalissa voimaton.  Puoliajalle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa.

Toisen jakson alun vierailijat aloittivat voimallisesti saaden muutaman tekopaikan, joista ei päästy maalia Palosaaren Valtterin komeaa tolppalaukausta lähemmäksi.

Ottelun lopulla vihreiden satsatessa enemmän hyökkäykseen, pääsi vastustaja nopeisiin vastahyökkäyksiin keskialueen pallonriistoilla. Vastahyökkäykset eivät kuitenkaan tuoneet lisämaaleja isännille, eikä vihreiden tasoitusyritykset liioin. Muutama kulmahässäkkä järjestyi kuitenkin.

Syyskierros kuitenkin mentiin duurivoittoisesti, vähän alakanttiin menneen kevätkierroksen jälkeen.  Tästä kiitos poikien hyvää harjoitusmoraalin. Töitä tehtiin, mutta pike silmäkulmassa.

Jukka Lehojärven kuvia ottelusta.

Tilastot
VIFK

1 - 0

(1-0)
35'VaroitusMäki Tatu
65'Vaihto sisäänMäki Tuomas
75'Vaihto ulosMatilainen Lassi
75'Vaihto sisäänHakasalo Joonas
76'VaroitusLindberg Joona
77'Vaihto ulosLehojärvi Aku
77'Vaihto sisäänBiskop Nicholas
80'Vaihto ulosTakkunen Jarkko